ZLATIBOR-HOTEL PALISAD

ZLATIBOR
HOTEL PALISAD 4*
sopstveni prevoz- individualne cene

DoplateÔćĺ boravi┼ína taksa 130,00 dinara po osobi ( deca od 7 do 15 godina 70,00 dinara ); polupansion 600,00 dinara po odrasloj osobni i danu ( deca od 7 do 11,99 godina pla─çaju 300,00 dinara).
PopustiÔćĺ deca do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe GRATIS; jedna odrasla i dete do 5 godina ÔÇô odrasla osoba pla─ça cenu jednokrevetne sobe; dete od 7 do 11 godina na pomo─çnom le┼żaju pla─ça 2500,00 dinara u pratnji dve odrasle osobe.

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi upla─çenih usluga. Slobodno vreme.No─çenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJU─îENO

Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJU─îENO

Boravi┼ína taksa – pla─ça se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj no─çenja; me─Ĺunarodno putno zdravstveno osiguranje ( vise informacija mo┼żete dobiti u agenciji).

NA─îIN I USLOVI PLA─ćANJA

Cene putovanja su iskazane u dinarima. Pla─çanje se mo┼że vr┼íiti u gotovini, ┬á─Źekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim ra─Źunom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% upla─çuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije druga─Źije nagla┼íeno (Rani booking, akcije…).

PLA─ćANJE ─îEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odlo┼żeno pla─çanje ─Źekovima gra─Ĺana u tri jednake mese─Źne rate, bez kamate.

TURISTI─îKI KREDITI
Aran┼żmani se mogu uplatiti turisti─Źkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno ┼ítampanim OP┼áTIM USLOVIMA PUTOVANJA na┼íe agencije, koje molimo da tra┼żite na na┼íim prodajnim mestima.OP┼áTI USLOVI PUTOVANJA Arka toursa su uskla─Ĺeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije . Mole se putnici da ih pa┼żljivo pro─Źitaju pre polaska na putovanje.Arka toursl smatra da je putnik upoznat sa Op┼ítim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije