Platamon 2020

Platamon predstavlja porodi─Źno letovali┼íte u podno┼żju Olimpa na oko 90 km od Soluna, u Pierijskoj oblasti ispod Paralije i Leptokarije i na 1,5 km pre  Nei Porija. Platamon je poput pravog malenog grada. Poseduje svoju luku, trg, glavnu ulicu, ┼íetali┼íte uz more, a posetiocima je posebno atraktivan zamak  koji dominira ─Źitavim mestom. To je Vizantijski zamak iz 13. veka, strate┼íki pozicioniran na putu iz Tesalije ka Makedoniji na ulazu u klisuru Tempi. U blizini se nalazi tradiiconalno gr─Źko selo Stari Pantelejmon (Palios Panteleimonas) koje obavezno treba posetiti.Sam Platamon ima dosta zelenila pa mnogi smatraju da  je i ime dobio  po drvetu platana, koga ovde  ima u izobilju dok  po drugom predanju  njegov naziv poti─Źe od  re─Źi Platamona (┼íiroka stena koja izranja iz mora). Mesto je poznato i  po brojnim izvorima, sa kojih dolazi planinska voda sa Olimpa, koja je zdrava za pi─çe.

Ovo je vrlo mirno i autenti─Źno gr─Źko mesto, sa malim brojem srpskih turista, a brojni turisti─Źki i ugostiteljskisi objekti, blagotvorna mediteranska klima i ljubazni me┼ítani su njegove glavne karakteristike.

Na glavnom ┼íetali┼ítu koje prolazi kroz mesto , nalaze se brojne prodavnice, kafi─çi, restorani,taverne, butici kao i ve─çi supermarket.Postoje dve glavne pla┼że u Platamonu, levo i desno od luke. Obe pla┼że su ┼íljunkovite , uredjene, sa dosta beach barova u kojima uz pi─çe dobijate le┼żaljke i suncobrane. Ipak najpopularnija je tre─ça pla┼ża koja po─Źinje u isto─Źnom kraju letovali┼íta i pru┼ża se ka Nei Poriju. Ova pla┼ża je pe┼í─Źana i ima ne┼íto vi┼íe sadr┼żaja za svoje posetioce.

Cenovnik

Vila Ilios

Cena obuhvata 10 no─çenja sa autobuskim prevozom po osobi. Termini ozna─Źavaju datum polaska iz Beograda. Za smene obele┼żene  zvezdicom nema umanjenja za sopstveni prevoz,nema umanjenja za polaske iz Ni┼ía i nema popusta za decu od 0-7 godina.

CENA ARAN┼ŻMANA OBUHVATA:

CENA ARAN┼ŻMANA NE OBUHVATA:

OPIS I FOTOGRAFIJE SMEŠTAJA

VILA Ilios

Vila Ilios nalazi se na 200 metara od pla┼że i 100 metara od centra letovali┼íta. Platamon je lep gradi─ç, pun zelenila, a i letovali┼íte koje mo┼że da se pohvaliti velikim brojem prodavnica, taverni, diskoteka, kafeterijaÔÇŽ Vila Ilios, koja je na┼í predlog u ovom mestu , za vas za leto 2019, ima dvokrevetne i trokrevetne studije od kojih se ve─çina nalazi na prvom spratu. Studije su lepi i prostrani, prijatnog ambijenta. U prizemlju vile nalazi se supermarket Carrefour, tako da se ne morate brinuti gde ─çete se snabdevati kad odete na letovanje. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhijnu, TV, kupatilo, balkon i klima ure─Ĺaj. Koriscenja klima ure─Ĺaja dopla─çuje se na licu mesta 5 eur-a po danu.

Fotografije:

POPUSTI I DOPLATE:

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ÔÇô sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska, no─çna vo┼żnja.
2. dan ÔÇô dolazak na predvi─Ĺenu destinaciju u prepodnevnim ─Źasovima.
2 ÔÇô 12. dan ÔÇô boravak u studijima/apartmanima na izabranoj destinaciji.
12. dan ÔÇô napu┼ítanje studija u 9.00 h, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za ta─Źno vreme polaska informisati se kod predstavnika agencije).
13. dan ÔÇô dolazak u jutarnjim ─Źasovima.

AUTOBUSKI PREVOZ:

┬Ě         U cenu autobuske karte nije ura─Źunat trajekt koji se dodatno dopla─çuje( 1. Zakintos ÔÇô 20 eurodrasli / 10 eur deca do 7 god.  2.Tasos ÔÇô 10 euro drasli / 5 eur deca do 7 god. )

OP┼áTE ODREDBE, USLOVI I NA─îINI PLA─ćANJA:


Uz ovaj program va┼że Op┼íti uslovi putovanja turisti─Źke agencije AQUA BGD TRAVEL
Licenca OTP broj 302/2020.