Kalamitsi HIT

Jo┼í uvek se nije ÔÇ×pokvariloÔÇŁ, previ┼íe komercijalizovalo… jo┼í uvek ga nisu osvojile mase i naru┼íile utisak da je ovo samo ili ba┼í Va┼íe mesto. Sigurni smo da ─çe Vas od prvog trenutka ispuniti ose─çanjem sre─çe. Najju┼żnije mesto na isto─Źnoj obali Sitonije i poslednje odakle je vidljiv vrh Atosa. Idealno mesto za porodi─Źni odmor, za one koji ┼żele da le┼íkare na pla┼żi u mirnoj, opu┼ítaju─çoj atmosferi.

Nazvali su ga “Biserom SitonijeÔÇŁ i raznim drugim imenima koja mo┼żda deluju preterano onima koji ga nisu posetili . Ali, ko do─Ĺe zaljubi se na prvi pogled. Sme┼íteno u slikovitim zalivu sa pla┼żom od koje zastaje dah i koja se smatra skrivenim draguljem Gr─Źke, sa malim ostrvcetom u moru i blistavim, ─Źak nestvarno belim peskom; u prelepoj uvali koja je relativno skrivena od talasa. Dovoljno ruralno za sve one koji ┼żele da pobegnu od gradske vreve, saobra─çaja i buke, a opet nudi dovoljno da Vam na odmoru ni┼íta ne nedostaje. Ovde ─çete u┼żivati svim svojim ─Źulima.

Fotografije:

Cenovnik

Cene sa * su izra┼żene po osobi i obuhvataju sme┼ítaj i prevoz (umanjenje za sopstveni prevoz 20 eur) 
Cene bez * su izra┼żene po osobi za sme┼ítaj

LEGENDA:

S ÔÇô studio; 
Ssp ÔÇô studio u spu┼ítenom prizemlju; 
A ÔÇô apartman; 
DPL ÔÇô dupleks.

CENA ARAN┼ŻMANA OBUHVATA:

-prevoz autobusom turisti─Źke klase (ukoliko se koristi prevoz) na relacijama navedenim u programu 
-najam izabranog sme┼ítaja na bazi 10 no─çenja 
-usluge licenciranog pratioca grupe 
-usluge predstavnika organizatora aran┼żmana ili ino-partnera na destinaciji -tro┼íkove organizacije i vo─Ĺenja aran┼żmana

CENA ARAN┼ŻMANA NE OBUHVATA:

-me─Ĺunarodno putno zdravstveno osiguranje 
-odr┼żavanje higijene sme┼ítajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu 
-fakultativne izlete i ulaznice 
-osiguranje od otkaza aran┼żmana 
-individualne tro┼íkove 
-boravišnu taksu 0,5 eur po danu po apartmanu

OPIS I FOTOGRAFIJE SMEŠTAJA

Kalamitsi studios

Kao ┼íto i samo ime ka┼że ÔÇô ova ku─ça ba┼í pripada ovom mestu. Kao ┼íto je priroda obdarila Kalamitsi rajskom atmosferom, doma─çini su Kalamitsi studios obogatili originalnim detaljima i jedinstvenim ┼íarmom. U potpunosti zaslu┼żuje da se nalazi u mestu koje nazivaju ÔÇ×biseromÔÇť Sitonije. Kome se svi─Ĺa Kalamitsi, mora da mu se svi─Ĺa i Kalamitsi studios. Ku─ça je ÔÇ×u┼íu┼íkanaÔÇť 100 m od pla┼że, sa nekih terasa stidljivo gleda na o─Źaravaju─çe plavetnilo jedne od najlep┼íih pla┼ża Sitonije. Prelepo dvori┼íte u mediteranskom zelenilu, a u njemu mesta za ro┼ítiljanje, dru┼żenje, parking… Studiji predvi─Ĺeni za sme┼ítaj 2 i 3 osobe i ─Źetvorokrevetni apartmani opremljeni su ─Źajnom kuhinjom, TWC, TV, WiF, klimom, ┼żaluzinama, komarnicima. U okviru svih sme┼ítajnih jedinica postoje terase. Doplata za kori┼í─çenje klima ure─Ĺaja je 5 eur dnevno. Posteljina i pe┼íkiri se menjaju svakih 5 dana. S 1/2: francuski ili dva standardna le┼żaja; S 1/3: francuski i jedan standardni le┼żaj; A 1/4: dva standardna le┼żaja u prvoj i francuski le┼żaj u drugoj sobi.

Fotografije:

USLOVI PLA─ćANJA

Cene su izra┼żene u evrima, pla─çanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke agencije na dan uplate. 
1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: ÔÇô akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po ┼żelji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvr┼íena minimum 15 dana pre po─Źetka kori┼í─çenja aran┼żmana. 
2.UPLATA NA RATE: ─Źekovi gra─Ĺana- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mese─Źnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, po─Źev od onog koji sledi mesecu u kojem je upla─çena akontacija, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskori┼í─çenog aran┼żmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju ─Źekovi gra─Ĺana, uz uve─çanje 2% mese─Źno.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan ÔÇô sastanak grupe u Novom Sadu ÔÇô parking kod lokomotive u 20:00h, polazak u 20:30h/Beograd- Turisti─Źki terminal kod Lastine gara┼że (adresa: Autoput br.4) sastanak grupe u 21:30h, polazak u 22:00h. Putovanje preko Srbije i Makedonije, sa usputnim zadr┼żavanjima radi grani─Źnih formalnosti i pauza za odmor. 
2. Dan ÔÇôdolazak u Gr─Źku na izabranu destinaciju, sme┼ítaj uz asistenciju predstavnika u izabrani sme┼ítajni objekat 
2/11. DanÔÇô boravak na bazi 10 no─çenja u izabranom objektu na bazi izabrane usluge . 
12. Dan ÔÇô napu┼ítanje sme┼ítajnih kapaciteta do 09:00h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme .Polazak autobusa sa destinacije oko 17:00h. No─çna vo┼żnja kroz Makedoniju ka Srbiji 
13. Dan ÔÇô Dolazak u Beograd /Novi Sad u ranim jutarnjim ─Źasovima. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ

Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj (cena sa popustom) Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.

Prevoz u jednom pravcu nema mogu─çnost umanjenja Prevoz se obavlja udobnim autobusima turisti─Źke klase (klima, audio-video oprema). Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini-busem, kombijem ili putni─Źkim automobilom Mogu─çe je priklju─Źenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd ÔÇô Ni┼í ÔÇô Skoplje. Mesta u autobusu se rezervi┼íu uplatom akontacije, kompjuterski se odre─Ĺuju i isklju─Źivo zavise od momenta prijave za putovanje. Biranje sedi┼íta u autobusu prema mogu─çnostima u trenutku prijave je 15 ÔéČ po osobi. Prvi red nije mogu─çe rezervisati. Broj putnika po smenama mo┼że se zna─Źajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvr┼íi istim autobusom i na istim sedi┼ítima kao u odlasku.U slu─Źaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadr┼żava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Prenos prtljaga od autobusa do sme┼ítajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Organizator ne snosi odgovornost za nepredat ili nepreuzet prtljag. Autobus po dolasku u letovali┼íte staje ┼íto je mogu─çe bli┼że sme┼ítajnom objektu. Pu┼íenje u autobusu nije dozvoljeno. O va┼íem udobnom i bezbednom putovanju brinu 2 voza─Źa i pratilac grupe.

NAPOMENE:

Cena sa * je izra┼żena po osobi i obuhvata SME┼áTAJ i PREVOZ (umanjenje za sopstveni prevoz 20 eur). 
Cena bez * je izra┼żena po osobi za SME┼áTAJ. 
Cena autobuskog prevoza uz upla─çen sme┼ítaj se primenjuje iz tabele (cena sa popustom). 
Postoji mogu─çnost polaska iz Subotice, Sombora, Ba─Źke Topole, Sente (OMW pumpa kod petlje), Zrenjanina, Kikinde, Ba─Źke Palanke, Vrbasa, Vr┼íca, Pan─Źeva, ─îa─Źka, Kraljeva i Kragujevca ÔÇô cena prevoza se primenjuje prema tabeli. 
Smene sa * imaju doplatu za transfere iz pomenutih gradova, 10 eur po osobi. 
Pod uslovom da nema vlastiti le┼żaj, u svakoj sme┼ítajnoj jedinici i u svim smenama, jedno dete do 10 godina boravi GRATIS (ima sedi┼íte u autobusu, nema krevet), osim u vili Kalamitsi Studios u Kalamitsiju. 
Ukoliko jedna osoba koristi apartman ÔÇô DOPLATA 70%. 
Popusti za rane uplate se ne odnose na smene sa *. 
Cena je izra┼żena u evrima (pla─çanje ÔÇô dinarska protivvrednost).

KORISNE INFORMACIJE

´â╝ Ulazak u apartmane pri dolasku u 14:00h. Napu┼ítanje apartmana pri odlasku u 09:00h. Za vremenski period do polaska autobusa za Srbiju, obezbe─Ĺen je prostor za prtljag, dok sanitarnih prostorija, za ove svrhe, ima samo u nekim objektima. ´â╝ Fotografije u katalogu i na sajtu su ilustracije enterijera, izabrane nasumi─Źno i ne zna─Źe jednoobrazni izgled svake sobe, kuhinje i kupatila. U nemogu─çnosti da se u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih sme┼ítajnih jedinica, Organizator predla┼że da korisnici usluga pre prijave za izabrani studio ili apartman zatra┼że precizne informacije o istima. ´â╝ Cena uklju─Źuje tro┼íkove elektri─Źne energije, tople i hladne vode, kori┼í─çenje opreme, inventara, Sastavni deo inventara je posteljina (promena ÔÇô dostava ─Źiste jednom u toku smene) ali ne i pe┼íkiri, sapuni, toalet papir, sredstva za odr┼żavanje ─Źisto─çe ili pranje posu─Ĺa. ´â╝ Pojedini standardi izgradnje i opremanja sme┼ítajnog objekta nisu adekvatni na┼íim (veli─Źine kreveta i ormara), na ┼íta Organizator nije mogao imati uticaja. Povr┼íina nekih studija i app uslovljava kori┼í─çenje natkrivenih terasa u funkciji trpezarije. Kuhinje su, ve─çinom, opremljene elementarnim inventarom, fri┼żiderom i re┼íoom sa dva grejna tela, bez rerne. Kupatila su naj─Źe┼í─çe sa tu┼íem (ve─çina sa, ali ponegde i bez tu┼í kade). ´â╝ Gosti sami odr┼żavaju ─Źisto─çu u apartmanu za vreme svog boravka. Ukoliko nije druga─Źije ugovoreno, app se ─Źiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika app. Gosti sami obavljaju zamenu posteljine i name┼ítanje kreveta. ´â╝ WiFi URE─ÉAJ, instaliran u sme┼ítajnom objektu, podrazumeva WiFi zonu u objektu gde je signal dostupan. Ovim Organizator ne obe─çava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj sme┼ítajnoj jedinici. U ve─çini letovali┼íta ne postoji infrastruktura koja obezbe─Ĺuje ┼íirokopojasni ÔÇô brzi internet pa se, prilikom velike optere─çenosti, mo┼że desiti da je protok usporen ili da je priklju─Źenje na internet povremeno nemogu─çe. ´â╝ Gosti su obavezni na doma─çinski odnos prema inventaru kao i na po┼ítovanje ku─çnog reda. Eventualne ┼ítete, prouzrokovane nepa┼żnjom, gosti su du┼żni da prijave doma─çinu ili predstavniku i da iste nadoknade. ´â╝ Apartmani nisu fizi─Źki obezbe─Ĺeni, odgovornost za svoje li─Źne stvari snose gosti, osim u slu─Źaju kada novac, paso┼íe ili neke druge stvari od vrednosti ostave u sefu, za ┼íta je potrebno da se prethodno obrate predstavniku agencije. ´â╝ Svi gosti zainteresovani za rent-a-car su u obavezi da ponesu va┼że─çu me─Ĺunarodnu voza─Źku dozvolu. ´â╝ Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije, za organizaciju fakultativnih izleta i za pru┼żanje informacija vezanih za boravak i aktivnosti turista. Predstavnik sa gostima komunicira preko info tabli u sme┼ítajnim objektima, na kojima je objavljeno i vreme redovnog de┼żurstva na odre─Ĺenom mestu u letovali┼ítu. ´â╝ U slu─Źaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadr┼żava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom. idemo na more rezervacije: booking@nstravel.rs prodaja@nstravel.rs ´â╝ Organizator putovanja nije ovla┼í─çen da ceni valjanost putnih i drugih isprava. ´â╝ Organizator zadr┼żava pravo da putem raznih akcija proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su druga─Źije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aran┼żman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potra┼żuju nadoknadu na ime razlike u ceni. ´â╝ Agencija ne snosi odgovornost za eventualne druga─Źije usmene informacije o programu putovanja, a koje nisu sastavni deo cenovnika.

Uz ovaj program va┼że op┼íti uslovi organizatora putovanja Licenca APR registar turizma kategorije OTP 116/2016 od 23.12.2016. godine