HOTEL ALET – BEČIĆI

          RANI BOOKING ZA UPLATE DO 31.03.2019.       

                                                 HOTEL   ALET  **  BEČIĆI

Budvanska rivijera se prostire u dužini od oko 25 km i zauzima središnji deo  Crnogorskog primorja. Posebnu draž rivijere čini četrdesetak naselja, među kojima su i Bečići. Smešteni na samo 2 km od Budve, sa dugom peščanom plažom i hotelskim naseljem, danas predstavljaju mesto sa jednom od najlepših i najvećih plaža na Jadranu. 1935. godine u Parizu dobili su nagradu za najlepšu plažu u Evropi.Izrasli su u pravo turističko naselje sa odgovarajućom ponudom smeštajno-ugostiteljskih usluga. Ovde možete uživati u spoju sunca, mora, kopna, klime i večno zelenog mediteranskog rastinja.

Hotel je smešten u lepom mediteranskom parku i zauzima položaj sa najlepšim pogledom na Bečićki zaliv i Sv. Stefan, 2 km južno od Budve. Lociran je na 300 m od plaže. Hotel raspolaže sa 131 sobom. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom. Sve sobe imaju terasu sa panoramskim pogledom na more. U sklopu hotela je restoran, kafe bar, a u neposrednoj blizini hotela su sportski tereni.

Program putovanja:

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj.Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. dan – predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan: Napuštanje soba do 10:00h. Povratak sopstvenim prevozom. 

RANI BOOKING – VAŽI ZA UPLATE DO 31.03.2019.

DETE DO 12 GODINA-LETUJE BESPLATNO U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU

Termin i  broj dana korisnik bira prema svojim željama, a shodno slobodnim kapacitetima
Polasci su individualni i nije potreban minimum putnika da bi se aranžman realizovao

Razmeštaj po sobama vrši hotel. Vaše želje prema hotelu možemo proslediti, ali za ispunjenje istih ne možemo garantovati.

                         Opšti uslovi:

– Cene su izražene na bazi polupansiona (doručak/večera – švedski sto/klasično posluženje) dnevno po osobi u 1/2 sobi

– Mogućnost doplate za ručak 6.50 eur ( u periodu  od 10.07.-20.08.- 7.50 eur) po osobi i danu, važi i za decu od 4-12 godina

– Popust na pomoćni treći ležaj u 1/2 sobi iznosi 10%

– Doplata za 1/1 sobu 50% u glavnoj sezoni (10.07.-20.08.), u pred i pod sezoni 30%       

– Boravišna taksa i prijava nisu uključeni u cenu i naplaćuju se posebno na recepciji hotela 1.50 eur dnevno po osobi

Popusti za decu

– Dete do 4-gratis (nema ležaj) ; dete od 4 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe GRATIS (na zajedničkom ležaju sa odraslom osobom)

– Dvoje dece od 4-12 godina u pratnji dve odrasle osobe na dodatnom zajedničkom ležaju imaju popust po 50%

– Dete od 4 do 12 godina ukoliko koristi zajednički ležaj sa odraslom osobom ima popust 50%, a ukoliko koristi poseban ležaj ima 30%

Način plaćanja: – Uplata akontacije minimalno 30% iznosa prilikom rezervacije, ostatak uplate do 31.03.2019. 

 – Plaćanje moguće gotovinom, čekovima građana do polaska na put

Napomena:Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica.

– Putno međunarodno zdravstveno osiguranje nije obavezno, a može se dodatno platiti  u agenciji  

Cene su iskazane u stranoj valuti, a obračun uplata se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke organizatora putovanja 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ORGANIZATORA  , Licenca za organizovanje turističkih putovanja br. OTP 250/2010 od 12.02.2010. 

Arka tours-posrednik.