Š P A N I J A -bus 2

Francuska – Italija –

najlepši gradovi Mediterana

– Verona -Đenova – Monako -Monte Karlo -Kosta Brava – Kan – Nica – Đenova – Lago di Garda

C E N A:

-10 % DO 02.03.2019(OBRAČUNAVA SE NA CENE IZ TABELE, NE OBRAČUNAVA SE NA CENU PREVOZA)

NAPOMENA: SMEŠTAJ U ŠPANIJI JE U IZABRANOM HOTELU NA BAZI IZABRANE USLUGE, U ĐENOVI (ITALIJA) U HOTELU SA 3* NA BAZI NOĆENJA SA DORUĈKOM

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

 smeštaj u Đenovi (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama

 smeštaj u Španiji (6 noćenja u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge – obroci su na bazi švedskog stola) u 1/2 i 1/2+1 sobama

 obilaske prema programu (Verona, Đenova, Monako, Monte Karlo, Kan, Nica, Sirmione)

 troškove organizacije i vođenja aranžmana

 usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 Individualno međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (osiguranje od otkaza ili prekidaturističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA.

 obaveznu gradsku komunalnu taksu za Đenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 1.5 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 2 € po noćenju / po osobi TAKSE SE PLAĆAJU NA RECEPCIJI HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL.

 obaveznu gradsku komunalnu taksu za regiju Katalonije (uvodi se 01.11.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju / po osobi TAKSE SE PLAĆAJU NA RECEPCIJI HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA U HOTEL.

 fakultativne izlete i ulaznice

POPUSTI:

 Deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dva punoplatežne osobe

 Spajanje smena – cena druge smene se umanjuje za 50 € (odnosi se samo na paket aranžman, putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju ovaj popust)

DOPLATE:

 Doplata za 1/1 sobu u Đenovi – 40 €

 Za ručak, večeru ili All Inclusive (na bazi švedskog stola) – doplate su prema tabeli dnevno po osobi. Dodatni obroci i usluge mogu se doplatiti samo u hotelima u Španiji. U Đenovi postoji mogućnost samo noćenja sa doručkom.

 POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranţmana):

SOPSTVENI PREVOZ:

 CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 80 € (odrasli) i 60 € (deca od 2-12 god.)

 ako se ne koristi 1 noćenje u Đenovi – popust je 20 € po osobi

 pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje

 putnici koji putuju sopstvenim prevozom ne ostvaruju popust za spajanje smena

 postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)

NAĈINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do: 15.12.2019.

3. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put

PROGRAM PUTOVANJA

OBILASCI: Verona – Đenova – Monako – Monte Karlo – Barselona – Kan – Nica – Sirmione

1. dan BEOGRAD Polazak iz Beograda u 17 časova sa BAS stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i peron polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji uz usputne pauze radi odmora.

2. dan VERONA – ĐENOVA Dolazak u prepodnevnim časovima u grad ljubavi Veronu. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Nastavak putovanja ka Đenovi. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan ĐENOVA – MONAKO – MONTE KARLO Doruĉak. Napuštanje hotela. Obilazak grada: opera, Trg Ferari, Katedrala Sv. Lorenca, Duždeva palata, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Monako. Po dolasku obilazak Monaka: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, luke sa luksuznim jahtama. Šetnja do Monte Karla, prestonice kocke i bogatstva, obilazak kockarnice, staze Formule 1. U večernjim časovima polazak za Španiju. Noćna vožnja kroz Francusku.

4. – 9. dana KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME Prepodnevni dolazak na Kosta Bravu i Kosta Marezme – najlepši deo španske obale. Smeštaj u odabranom hotelu/apartmanu i mestu, na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete. SMEŠTAJ U ŠPANIJI JE NA BAZI 6 NOĆENJA U ODABRANOM SMEŠTAJU

10. dan KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME Doruĉak (vaţi za hotele). Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Francusku. Noćna voţnja.

11. dan KAN – NICA – ĐENOVA Dolazak u Kan u jutarnjim časovima. Panoramski obilazak grada čuvenog po filmskom festivalu: Filmska Palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Nastavak putovanja prema Nici – najpoznatijem mondenskom letovalištu Azurne obale. Po dolasku panoramski obilazak grada: Englesko šetalište, Trg Masena. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Đenovu. Dolazak u Đenovu u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

12. dan ĐENOVA – JEZERO GARDA – SIRMIONE Doruĉak. Napuštanje hotela. Polazak u podnevnim časovima ka gradiću Sirmione koje se nalazi na obalama najvećeg jezera Italije, Garda. Na južnim obalama jezera nalazi se ovaj antički utvrđeni grad čiji su glavni istorijski simbol Katulove pećine koje datiraju još iz vladavine Rimljana. Grad je prepoznatljiv i po zamku Skaliger iz XIII veka, retkim primerom srednjovekovne odbrambene luke. Ceo zamak dominira pejzažom grada i otvoren je za posetioce; mogu se obići sobe, bedemi, kule. Struktura je okružena vodom, a do drugog odbrambenog zida može se doći preko pokretnog mosta. Šetalište duž zida zamka, pruža predivan pogled na pristanište. Gradić je poznat i po crkvama San Pietro in Mavino i Santa Maria Mađore, Katulovoj vili, kao i mnogobrojnim termalnim izvorima. Koliko je lepo svedoči i činjenica da je u ovom mestašcetu svoju vilu imala čuvena operska diva Marija Kalas. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna voţnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

13. dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

TOKOM BORAVKA U ŠPANIJI ORGANIZUJEMO FAKULTATIVNE IZLETE: BARSELONA PANORAMICA: Obilazak glavnog grada Katalonije i olimpijskog grada Barselone: Gaudijeva remek – dela (Sagrada Familija – nije predviđen grupni ulazak, kuće Batljo i La Pedrera), Španski trg, brdo Monžuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, Katalonski trg, Gotska četvrt … Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju po Rambli – najlepšoj ulici Barselone.

CELODNEVNI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu BARSELONA MAGICA: Polazak je oko 13:00 časova prema Barseloni. Obilazak Barselone: stadion Kamp Nou (ulaznica se plaća naknadno), Akvarijum (ulaznica se plaća naknadno)… Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualnu šetnju po Rambli – najlepšoj ulici Barselone. U večernjim časovima odlazak na Magične Fontane – jedinstveni spoj vode, muzike i svetla. Povratak u hotel u kasnim večernjim časovima. POLUDNEVNI IZLET / CENA: 15 € za odrasle / 10 € za decu STADION KAMP NOU (U okviru izleta BARSELONA MAGICA): Poseta stadiona fudbalskog kluba Barselona. Osetite atmosferu, možda, najvećeg fudbalskog kluba na svetu i stadionu koji prima skoro 100.000 navijača. Poseta muzeju sa trofejima kojima dominiraju pehari Kupa i Lige šampiona, izlazak na tribine i odlazak do prodavnice sa suvenirima.

U OKVIRU IZLETA BARCELONA MAGICA / CENA: 25 € za odrasle / 20 € za decu AKVARIJUM (U okviru izleta BARSELONA MAGICA): Poseta jednog od najvećih akvarijuma na svetu je možd najbolja mogućnost upoznavanja sa fascinantnim podvodnim svetom. U podvodnom tunelu kojim prolazite pored Vas će plivati mnoštvo riba, ajkula, raža, murina i mnogih drugih morskih bića.

U OKVIRU IZLETA BARCELONA MAGICA / CENA: 20 € za odrasle / 15 € za decu FLAMENKO: Fantastičan večernji program jednog od najboljih flamenko igrača i gitariste Španije – naravno uz sangriju i šampanjac. VEČERNJI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu MUZEJ SALVADORA DALIJA: Obilazak muzeja Salvadora Dalija koji se nalazi u mestu Figueras. Muzej je jedinstven po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima.

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 25 € za odrasle / 15 € za decu

COSTA BRAVA: Obilazak predivnog živopisnog srednjevekovnog grada Tossa de Mara kojim dominira tvrđava iz XIV veka. Potom se odlazi do botaničke bašte Pinya de Rosa sa ogromnim brojem kaktusa i drugih biljaka (ulaznica je uključena u cenu izleta). Sledi poseta lokalnoj ”bodegi” – vinariji, gde se mogu probati i kupiti odlična lokalna vina

POLUDNEVNI IZLET / CENA: 15 € za odrasle / 10 € za decu

VODENI I ZABAVNI PARKOVI: WATER WORLD / Ljoret de Mar / www.waterworld.es – vodeni park sa spktakularnim vodenim atrakcijama CENA (prevoz i ulaznica): 25 € (preko 1.2m visine), 15 € (od 0.8-1.2m visine), besplatno (ispod 0.8m visine)

MARINELAND / Blanes, u blizini Ljoret de Mara / www.marineland.es – delfinarijum, morski ZOO vrt i vodeni park. Idealna zabava za najmlaĎe CENA (prevoz i ulaznica): 24.5 € (odrasli), 16 € (deca od 4-12 god), besplatno (deca od 0-4 god)

PORTAVENTURA / tzv. španski Diznilend / www.portaventura.com – najveći zabavni park u Španiji (celodnevni izlet) CENA (ulaznica): 44 € (odrasli), 36 € (deca od 4-11 god), besplatno (deca od 0-4 god) DISKOTEKA: Ulaznica za najpoznatiju diskoteku u Ljoret de Maru – Holivud. Cena važi za ceo boravak u Ljoret de Maru. Sa ulaznicom se ostvaruje popust na piće. CENA: 10 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I ULAZNICA:

 U ŠPANIJI OBAVEZNO NARUĈITI U HOTELU DAN RANIJE LANĈ PAKET ZA OBROKE KOJI SE PROPUŠTAJU PRILIKOM ODLASKA NA FAKULTATIVNE IZLETE. PRE POLASKA NA IZLET PODIĆI LANĈ PAKET U HOTELU

 CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PO OSOBI, podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno

 CENE ULAZNICA ZA ZABAVNE PAKOVE SU PO OSOBI, podložne su promenama, deca ostvaruju popust (navedeno u tabeli), o detaljima raspitati se kod prestavnika na destinaciji

 Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

NAPOMENE:

 Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa

 Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

 Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

 Svaki komad prtljaga mora biti obeleţen Viva obeleţivaĉima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)

 Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

 Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviĎenog za obilazak…)

 Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

 Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred

 Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

 Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs

 Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela

 U većini hotela doručak, ručak i večera se služe na bazi švedskog stola. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

 Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak

 U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj i četvrtoj odrasloj osobi odobren gore navedeni popust.

 Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela

 Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

Š P A N I J A Jedna od svetski najpopularnijih destinacija za letovanje. Privlači svake godine milione turista iz celog sveta svojom lepotom, prelepim dugačkim plažama, toplim morem i fenomenalnim mestima za zabavu i nezaboravan provod.

KOSTA BRAVA / KOSTA MAREZME Deo španske obale koji se nalazi u Kataloniji i u blizini grada Barselone, gde smo na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva na španskom tržištu za Vas odabrali najatraktivnija letovališta:

LJORET DE MAR Letovalište koje se nalazi u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava. Udaljeno je od Barselone oko 70 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom i železničkom linijom. Jedno je od najlepših letovališta na Sredozemnom moru. Odiše izuzetnom atmosferom i zabavom. Duge peščane plaže su javne i nije obavezan zakup ležaljki i suncobrana.

SANTA SUZANA Letovalište sa dugačkom peščanom plažom, brojnim hotelima sa jedne strane i kristalno čistim morem sa druge strane. Povezano je sa Malgrat de Marom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

MALGRAT DE MAR Još jedno od prelepih letovališta Katalonije. Izuzetne peščane plaže, prelepo more i mir u ovom letovalištu privlače mnogobrojne turiste koji dolaze na odmor, porodično. Povezano je sa Santa Suzanom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

OPIS SMEŠTAJNIH OBJEKATA U ŠPANIJI

L J O R E T D E M A R

HOTEL COPACABANA 3* / Ljoret de Mar / www.hotel-copacabacana.com LOKACIJA: Nalazi se u mirnijem delu Lloret de Mara, na oko 400 metara hoda do plaže. HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, bazen za decu i odrasle, saunu, bilijar i tenisko igralište. SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i balkon. USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion. POGODNOSTI: Nalazi se u mirnijem delu mesta.

GRAN HOTEL DON JUAN RESORT 4 * / Ljoret de Mar / www.granhoteldonjuan.com LOKACIJA: Nalazi se u centru Ljoret de Mara, na oko 300 m do plaže HOTELSKA PONUDA: Poseduje restorana, bar, dva otvorena bazena, jedan za decu, jedan za odrasle SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, terasu USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion. POGODNOSTI: Blizina centra mesta i plaže.

HOTEL BONSOL 2* /Ljoret de Mar/ www.hotelbonsol.com LOKACIJA: Nalazi se na oko 150 metara hoda do centra Ljoreta i na oko 6 minuta hoda do plaže. HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar i TV salu. SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC). USLUGA: Noćenje sa doručkom (doručak- švedski sto). POGODNOSTI: Dobar hotel po pristupačnoj ceni koji se nalazi u blizini centra mesta i plaže. U njegovoj neposrednoj blizini ima puno sadržaja (restorani, barovi, diskoteke). Naše mišljenje je da ovaj hotel ispunjava sve uslove za hotel sa 3 zvezdice.

HOTEL ARMONIA 1* / Ljoret de Mar / www.hotelarmonialloret.com LOKACIJA: Nalazi se u centru Ljoret de Mara, na oko 350 metara do plaže. HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoren bazen, lift, dvorište sa roštiljom. SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC) . Sobe nisu opremljene TV ureĎajem ni telefonom. USLUGA: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za polupansion i pun pansion. POGODNOSTI: U centru mesta, blizu plaže. Hotel preporučljiv za mlade.

HOTEL MARIA DEL MAR 4* /Ljoret de Mar / www.mariadelmarhotel.com LOKACIJA: Nalazi se u centru Ljoret de Mara, na oko 300 m od plaže HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoreni bazen, teretanu, salon, bilijar, internet zonu SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, balkon USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion. POGODNOSTI: U centru mesta Ljoret de Mar.

HOTEL SAMBA 3* / Ljoret de Mar / www.hotelsamba.es LOKACIJA: Nalazi se u Ljoret de Maru, na oko 400 m od plaže HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoreni bazen, teretanu, internet zonu SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, balkon USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). POGODNOSTI: Okružen zelenilom

M A L G R A T D E M A R HOTEL LUNAPARK 3* / Malgrat de Mar / www.hlunashotels.com LOKACIJA: Nalazi se mestu Malgrat de Mar, na desetak minuta hoda od plaže HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, recepciju, bar, bazen, TV salu, igraonicu, baštu SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), telefon, klima, balkon USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion. POGODNOSTI: Preko puta plaže. Dosta sadržaja za decu i odrasle.

S A N T A S U Z A N A

HOTEL RIVIERA 3* /Santa Suzana/ www.hotelriviera.cat LOKACIJA: Nalazi se na oko 100 metara hoda do plaže i na oko 5 minuta hoda do centra mesta. HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, igralište za decu, bilijar, parking, sef, otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, TV salu, razne animacije za decu i odrasle. SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima ureĎaj i balkon. USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion. POGODNOSTI: Odličan hotel koji se nalazi blizu plaže. Poseduje dosta raznovrsnih sadržaja kako za odrasle tako i za decu

NAPOMENA:

 neki od navedenih dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

 u pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti

OPIS SMEŠTAJNIH OBJEKATA U ITALIJI

 u Đenovi (Italija) sa 3*. Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

HOTEL ALEXANDER 3* http://www.hotelalexander-genova.it/ Hotel se nalazi u centru Đenove, na oko 100 metara od glavne železničke stanice. Hotel poseduje restoran i bar. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL COLUMBUS SEA 4* www.columbussea.com Hotel se nalazi u Đenovi, 15 minuuta od centra grada. Hotel raspolaže sa restoranom i barom. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), telefon, TV, klimu uređaj. Doručak – kontinetalni švedski sto.

Molimo Vas da paţljivo proĉitate Opšte uslove putovanja. Organizator putovanja je Turistička agencija , licenca OTP br. 107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Turističke agencijeORGANIZATORA. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Arka touras nastupa u svojstvu posrednika putovanja.

Cenovnik za Španiju-Francusku-Italiju(autobus, 13 dana, leto 2019.godine) br.3 od 25.02.2018.