GRČKA-HALKIDIKI-PLATI 11 LETUJ 22 DANA

SPECIJALAN POPUST – stranke koje uplate prilikom rezervacije u celosti aranžman u terminu od 22.05.-01.06.2019. u objektima iz tabele dobijaju POKLON GRATIS smeštaj i prevoz (polazak iz Novog Sada) u smeni od 19.09.-29.09.2019. u objektu po izboru agencije. Poklon gratis smena važi samo za one putnike koji putuju u maju. Putnici koji su  dobili gratis putovanje u septembarskoj smeni u obavezi su da se do 05.09.2019. prijave u agenciji, kako bi mogli da ostvare isti. Ukoliko putnik odustane od putovanja u septembarskoj gratis smeni u bilo kom momentu, saputnici iz istog ugovora nemaju prava na njegov ležaj u smeštajnoj jedinici, niti na mesto u autobusu. Ukoliko dođe do zamene putnika u septembarskoj gratis smeni, novi putnici su u obavezi da plate autobuski prevoz. Na cene se ne odobravaju dodatni popusti.  

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak autobusa iz Srbije.  Putovanje ka Grčkoj uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti.

2.-11. dan – Dolazak u izabrano mesto, smeštaj i boravak u smeštajnim jedinicama na bazi odabrane usluge.

12. dan – Napuštanje smeštajnih jedinica. Povratak iz letovališta za Srbiju.

13. dan – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA: najam studija za 10 noćenja, autobuski prevoz(visokopodni turistički sa klimom i DVD opremom), vodič, predstavnik agencije i troškove organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišnu taksu i individualne troškove.

BORAVIŠNA TAKSA: Boravišna taksa naplaćivaće se putnicima na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte od strane vlasnika ili na recepciji. Boravišna taksa nije sastavni deo aranžmana u organizaciji Organizatora putovanja, ne ulazi u cenu aranžmana, te je ni jedna prijava/ugovor o putovanju neće sadržati. Boravišnu taksu određuje Ministarstvo turizma Republike Grčke i iznosi 0,50 eur/dan po sobi.

USLOVI PLAĆANJA: Cena paketa je izražena u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate i to gotovinom, platnim karticama(Maestro, Dina Card, Visa, Master Card, American Express), čekovima ili na račun organizatora. Prilikom sklapanja ugovora korisnik vrši uplatu aranžmana u celosti i time ostvaruje gratis smeštaj i prevoz u smeni od 19.09.-29.09.2019.

Uz program važe opšti uslovi putovanja organizatora. , licenca OTP 362/22.02.2010. i članica je YUTA-e.

ARKA tours nastupa u svojstvu posrednika putovanja.

Cenovnik broj 2/21.12.2018.