KOPAONIK -App SRBIJAŠUME 3*

Kopaonik – App SRBIJAŠUME 3*

Zima 2019/2020.

Kopaonik je najveći skijaški centar Srbije. Uređeni tereni skijaškog centra pružaju neizmerno uživanje svim skijašima, od početnika do skijaša sa vrhunskim sposobnostima i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Ukupna dužina staza za Alpsko skijanje je 55 km, oko 18 km za nordijsko skijanje, a uređen je i »Snowboard« park opremljen po najvišim standardima.  Isto tako,postoje i tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, super veleslalom i spust. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 90% kapaciteta ski centra, tako da sezona traje duže i ne zavisi mnogo od vremenskih uslova, a za ljubitelje noćnog skijanja, osvetljena je staza “Malo Jezero” i Karaman greben. Sve staze su odlično povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 32.000 skijaša na sat. Ovaj sistem, čini jedna šestosedna žičara, četiri četvorosedne, tri četvorosedne žičare sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, tri dvosedne žičare, dva ski lifta “sidro”, osam ski liftova “tanjir” kao i tri vezna ski lifta.

App Srbijašume 3*

Lokacija: Kompleks se sastoji od tri objekta, od kojih su dve vile Šumska kuća 2 i 3, otvorene 2011. godine,  Šumska kuća 1 je potpuno renovirana 2013. godine. Vile se nalaze 300m od hotela “Putnik” na 1648mnv. Od centra turističkog kompleksa Kopaonika su udaljeni 1,5 km. Najbliža žičara “Sunčana dolina” je udaljena 600m od naših vila.

Sadržaj studija : Šumske kuće raspolažu dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svi studiji imaju jednu prostoriju sa  delom  za spavanje, trpezariju,  opremljenu kuhninju , kupatilo     ( tuš/wc), TV, Wi Fi u Šumskoj kući 1  u studijima i TV Sali. Šumske kuće u svom sastavu imaju skijašnicu, TV salu u Šumskoj kući 1, parking i ogradjeno igralište.

Usluga: najam studija, bez ishrane. Posteljina i peškiri se menjaju jednom nedeljno.Grejanje je centralno. Zabranjeno je pušenje i držanje kućnih ljubimaca u apartmanima.

ŠUMSKA KUĆA 1 :  Četvorokrevetni studiji oko 25 m2, maksimalan broj osoba 4. Tip studija  :             2+2, dva klasična kreveta i dve fotelje na razvlačenje . Tip studija :              1+3, Studija br. 9 i 10 su u potkrovlju, imaju jedan klasičan krevet i tri fotelje na razvlačenje. U ovim studijima cena je niža za 10% u odnosu na cene za studio 2+2.        ŠUMSKA KUĆA 2 i ŠUMSKA KUĆA 3 :  Dvokrevetni i trokrevetni studiji . Tip studija :                  1+0 , dvosed na razvlačenje, maksimalan broj osoba  2. Tip studija :                  1+1 , dvosed na razvlačenje i jedan klasični krevet, maksimalan broj osoba 3-4

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ:

Prvi dan:                                  Dolazak na Kopaonik, smeštaj u studije Šumske kuće posle 14:00h. Boravak na bazi najma studija bez ishrane I broju noćenja po rezervaciji.

Drugi do pretposlednji dan: Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

Poslednji dan:                         Napuštanje apartmana najkasnije do 10:00h.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: -Smeštaj u izabranom studiju na bazi najma -Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge -Organizaciju putovanja   CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: – Boravišnu taksu u iznosu od 100,00 din dnevno po osobi, deca od 7 do 15 godina od 50,00 din dnevno, deca do 7 godina ne plaćaju  (plaćanje takse je isključivo na recepciji apartmana ). – Autobuski prevoz  

.  U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

USLOVI PLAĆANJA

JP Srbijašume zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA

jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Uz ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA, program putovanja i opšte informacije organizatora putovanja JP SRBIJAŠUME-Turistička agencija, iz kataloga i sa sajta agencije.

Cenovnik broj 1 od 03.09.2019.

ARKA TOURS nastupa u svojstvu posrednika putovanja.