HURGADA – OKTOBAR – LAST MINUT

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom

• 9, 10, 13 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge

• Povratnu avio kartu na relaciji Beograd -Hurgada-Beograd (direktan let) sa dozvoljenih 20kg prtljaga po osobi po smeru

• usluge vodiča na srpskom jeziku

• Međunarodno zdravstveno osiguranje Dunav osiguranje (za državljane Republike Srbije do 75 godina starosti) u iznosu osigurane sume od 15.000 EUR.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

• Aerodromske takse iznose ukupno oko 56 € i YQ taksu za gorivo iznosi oko 13 € – (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva)

• Deca do 2 godine plaćaju iznos od 50€ (nemaju sedište u avionu);

• Egipatsku vizu i usluge viziranja (25€ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju na aerodrom Hurgada;

• Ostale individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate (za rezervacije napravljenje 30.07.2019. i kasnije). Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

• gotovinski – uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 199EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

VAŽNE NAPOMENE:

• POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA ARANŽMAN:

U slučaju da putnik otkaže ugovor o putovanju:

 do 34 dana pre početka putovanja (od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana) – zadržava se 250 EUR po osobi (na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja)

 od 33 dana do 21 dan pre početka putovanja (od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana) – zadržava se 75% ukupne cene aranžmana (na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja)

 od 20 dana pre početka putovanja do 1 dan (pre početka putovanja od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana), kao i na dan putovanja – zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana (na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja)

 Svaka promena rezervacije po ovom cenovniku (imena ili prezimena putnika, datuma polaska na putovanje ili povratka sa putovanja, promena smeštajnog objekta kao i tipa i strukture sobe) smatra se otkazom aranžmana od strane putnika, i podleže troškovima po posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa. Nova rezervacija će se vršiti po aktuelnim i objavljenim cenama koje važe na dan nove rezervacije.

• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze

• Kod prevoza avionom dozvoljeno je maksimum 20kg prtljaga, u slučaju veće kilaže prtljaga organizator putovanja ne snosi odgovornost da avio kompanija naplati višak prtljaga

• Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

• Popusti za decu važe samo uz dve punoplatežne osobe

• Treća odrasla osoba u standardnim sobama plaća za dodatni ležaj cenu po osobi u dvokrevetnoj sobi

• Dete do 2 god. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu, a ni krevet u hotelu • Cena aranžmana zavisi od raspoloživosti mesta na najjeftinijoj klasi sedišta na letovima avio kompanije u trenutku rezervacije

• Svaka promena rezervacije (datuma, hotela ili imena putnika) se doplaćuje 50 eur. Nova rezervacija se radi po cenama iz važećeg cenovnika. • Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte (i ima sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta) • Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj

• Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta, hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika

• U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00 h. Ukoliko gost želiti da zadrži duže sobu obavezan je da to najavi recepciji hotela kao i da plati dodatnu uslugu.

• Putnici ne mogu da traže umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti “lanč paketom”

• Raspodelu soba vrši isljučivo osoblje recepcije hotela tako da svi dodatni zahtevi i želje se prosleđuju hotelu, ali organizator putovanja ne može da garantuje ispunjenje, zagarantovana je samo usluga koja je naplaćena

• Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu menija što se ne smatra promenom aranžmana.

• Avionske karte, vaučere i ostala dokumenta aerodromski predstavnik organizatora putovanja predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije Wayout na aerodromu Beograd.

• Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. ‐ predstvanik organizatora putovanja je obavezan da dočeka i isprati putnike i vrši obilaske prema rasporedu

• U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, potrebno je da obavestite predstavnika agencije na prvom info sastanku ili telefonom a da se o tome napravi zapisnik potpisan od strane putnika i predstavnika agenicje (napominjemo da reklamacije za koje organizator putovanja sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane)

• Molimo Vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, nasilje, saobraćajna nezgoda i sl.) obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite (predstavnik agencije je ovlašćen da pomogne u posredovanju između pitnika i nadležnih organa)

• Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija, prijavljivanje i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene

• Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost

• Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.wayout.rs

• Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta ili promene tarifa prevoznika.

• Agencija “Wayout” d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.

• „Wayout“ d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

• Preporučujemo kupovinu osiguranja od otkaza putovanja. Mogućnost kupovine u agenciji.

MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE “WAYOUT” D.O.O. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE PROGRAM PUTOVANJA BR. 484 OD 09.10.2019. Organizator putovanja WAYOUT d.o.o. / Licenca: OTP broj 390/2010, vazi od 23. 02. 2010 Wayout d.o.o, Gavrila Principa 57, 11000 Beograd, tel: +381 11 41 44 284, +381 11 41 44 294, e-mail: office@wayout.co.rs, www.wayout.rs

OPISI HOTELA:

Elysees 4* Hotel Elysees se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, u centru Hurgade. Od aerodroma je udaljen 5 kilometara. Hotel raspolaže sa 130 soba i sve imaju klimu, sef, SAT TV, telefon, fen za kosu i mini bar. Gostima hotela su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran, 3 bara (od kojih je jedan na plaži), 2 bazena, dečiji bazen, dečiji klub, SPA centar, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado.

Sea Gull 4*Lux Ovaj hotel je lociran je na peščanoj obali Crvenog mora, nudi tačno ono što Vam treba. Hotel raspolaže sa 710 soba, od kojih je 10 suit-a, 595 standardnih i 105 family soba. Svaka soba opremljena je klimom, telefonom, mini barom, SAT TV, fenom, room service. Hotel poseduje privatnu peščanu plažu i omogućava vam kompletan komfor i privatnost na njoj. U okviru hotela nalazi se 3 vrste restorana u zavisnosti od toga kakvu hranu volite: Cleopatra & Nefertiti restoran koji nudi specijalitete internacionalne kuhinje, Dolphin beach restoran koji nudi italijanske specijalitete, Chinese restoran sa arapskom kuhinjom, Oasis beach sa morskim plodovima i Captin Nemo’s restoran kojı se nalazı na rotirajućem krovu sa koga se pruža veličanstven pogled na grad iI zaliv. Hotel sadrži 150 radnji, health club sa saunom, jakuzzijem, masažom, kids klub sa mini disco-m, predstavama, zabavama na plaži, školi crtanja; 2 bioskopa, kliniku, uslugu pranja i peglanja veša, salon lepote, surfing centar, diving centar,sef. Sadrži i konferencijske sale: Nefertiti koja se prostire na 200m² i ima kapacitet za 200 ljudi, potpuno opremljena za konferencije i sastanke, Small koja je na 50m² za 50 ljudi koja se može koristiti u svrhe treninga. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Sunny Days El Palacio 4* lux Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada. Hotel poseduje 837 soba koje su opremljene klimom, tuš, idd/direktnom tel. linijom, in house movie, mini barom, frižiderom, TV. Poseduje privatnu peščanu plažu, restorane, glavni restoran, lobby bar, fish market, beach bar, pool bar, oriental café. U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen iI bazen za decu, privatna plaža, health club, sauna, masaža, fitness centar, igralište za decu, bilijar, stoni tennis, bar/pub/lounge, usluge pranja i peglanja veša, saloni za ulepšavanje, gift shop, banka, dnevna štrampa, zlatare, knjižara. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Sunrise Crystal Bay 5*Lux Sunrise Crystal Bay je luksuzni resort sa 5* koji se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen oko 15 kilometara, a od Hurgade oko 20 kilometara ka jugu. Hotel raspolaže sa 252 sobe i sve sobe imaju klimu, telefon, LCD TV, sef, mini bar i balkon ili terasu. Gostima hotela su na raspolaganju 5 restorana (3 a la carte restorana, glavni i restoran na plaži), 10 barova (pored bazena, na plaži, u lobiju, snack bar,..), 2 bazena, dečiji bazen, SPA centar (sauna, parno kupatilo, đakuzi, tursko kupatilo, sobe za masažu, teretana), Nemo klub za decu, animacioni tim, 2 teniska terena ( doplaćuje se osvetljenje terena), aerobik, akvabik, stoni tenis, stoni fudbal, fitnes sala, odbojka, pikado, a uz doplatu i bilijar, ronjenje i sportovi na vodi. Na 10-ak minuta hoda od hotela se nalazi Senzo tržni centar, u čijem sklopu se nalaze butici, restorani, barovi, bioskop i supermarket.

Long Beach Resort 4*Lux Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži,ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su razičito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi. Hotel ima više restorana, Lotus – glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente – italijanski restoran, Marhaba – egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena,tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju. Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Mirage Bay Resort 4*Lux Hotel se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 8 kilometara, a od centra grada oko 17 kilometara. Hotel raspolaže sa 518 soba i sve sobe imaju klimu, TV, minifrižider, telefon i balkon ili terasu. Gostima hotela su na raspolaganju 2 bazena, bazen za decu, igralište, dečiji klub, 3 restorana (glavni i 2 a la carte restorana), 4 bara, prodavnica, SPA centar (usluge se dodatno plaćaju), menjačnica. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži i bazenu su besplatni.

Sunny Days Palma de Mirette 4* Hotel se nalazi na 7km od aerodroma i 1km od centra starog dela grada Sakale na sopstvenoj plaži.U okviru hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, otvoreni bazen, kao i bazen za decu, doktor na poziv, košarkaški , teniski, skvoš tereni, bilijar, salon sa jakuzijem i masažom, mini klub za decu kao i animaciju.Hotel ima 196 soba. Sve sobe imaju klimu, TV, kupatilo, telefon, mini bar , sef i balkon. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux Ovaj novootvoren hotel se nalazi se na samoj plaži. Pomenuta plaža je jedna od najlepših u ovom delu Hurgade.Pomenuta plaža je jedna od najlepših u ovom delu Hurgade. Hotel ima 270 soba koje su moderno opremljene kupatilom sa tušem, satelitskom TV, telefonom, mini frižiderom i klima uređajem. Svaka soba ima balkon ili terasu. Hotelski restoran je deo nadaleko poznate kuhinje Sunrise hotela. Hotel je namenjen samo odraslim osobama.

Premier Le Reve 5*Lux Premier Le Reve se nalazi na plaži, luksuzni hotel smešten u Sahl Hašiš zalivu, s pogledom na Crveno more. Hotel ima 7 različitih restorana, 5 barova, 4 bazena, privatnu plažu, odbojku na pesku, aerobik, stoni tenis, bilijar, spa centar, saunu, usluge pranja i peglanja. Le Reve ima i sobe sa delimičnim ili direktnim pogledom na more ili pogledom na bazen. Sve sobe su klimatizovane i imaju SAT TV, telefon, internet pristup, minibar, aparat za kafu ili čaj, i terasu ili balkon.

King Tut Beach Resort 4* Hotel King Tut se nalazi u blizini centra Sakale, a od aerodroma je udaljen 5 km. Nalazi se direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Hotel raspolaže sa 133 sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, mini bar, telefon, SAT TV, fen za kosu i balkon. Gostima hotela na raspolaganju su 3 glavna restorana (od kojih je jedan na plaži), 4 bara ( od kojih je jedan na plaži), bazen, sauna, đakuzi, sobe za masažu i animacioni tim.

Sunrise Romance 5*Lux Ovaj prelepi hotel nalazi se u Sahl Hasheesh-u, na 100 m dugoj plaži sa sitnim peskom i kristalno čistom vodom. Od Hurgade je udaljen 25 km. Hotel raspolaže sa 77 soba i 2 luksuzna apartmana. Sve sobe su opremljene sa stilom i imaju minibar, pribor za pravljenje kafe i čaja, SAT TV, sef, a neke sobe imaju i terasu. Hotel ima glavni restoran, italijanski, kineski i indijski restoran, 3 bara, bazen koji se po potrebi greje, spa centar sa saunom, đakuzijem i masažama, teretanu.Gostima je na raspolaganju bežični internet pristup na javnim mestima u hotelu, kao i usluge lekara.

Ali Baba Palace 4*Lux Ali Baba Palace je luksuzni hotel sa 4* otvoren 2001.godine na 120 000m2, koji se nalazi 15 kilometra od centra Hurgade i 8 kilometara od aerodroma, južno ka Safagi. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu, prelepo uređen vrt, veliki bazen koji daju kompleksu utisak oaze. Hotel raspolaže sa 654 standardne sobe, od kojih sve imaju klimu, SAT TV, mini frižider, sef, balkon. Gostima hotela su na raspolaganju najveći otvoreni bazen u Hurgadi (2700 m2), zatvoreni bazen, dečiji bazen koji se greje, igralište, glavni restoran, italijanski restoran, orijentalni restoran, 5 barova (na plaži, pored bazena, u lobiju), fitnes centar, 2 teniska terena, minigolf, odbojka na plaži, stoni tenis, mini klub za decu, kuglanje, klizanje, sauna, sobe za masažu, đakuzi, parno kupatilo, centar za sportove na vodi. Usluga u hotelu je na bazi all inclusive koncepta po pravilima hotela.

Le Pacha Beach Resort 4* Hotel se nalazi na obali, u starijem delu Hurgade gde su klubovi, barovi, restorani, prodavnice, na 500m od najstrožeg centra. Ima privatnu plažu i 187 soba raspoređenih u 2 zgrade.Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, mini barom, TV i telefonom.U svom sastavu ima 3 restorana, bar, kafe, zdravstveni centar, ronilački centar, salu za bilijar, diskoteku, salu za masažu.Hotel poseduje i dva bazena od kojih je jedan za decu.Takođe, na raspolaganju su razne vrste animacija,kao i dečji klub.

Sphinx Resort & Aqua Park 4* Hotel Sphinx se nalazi na 5 minuta vožnje od centra Sakale, dok je od aerodroma udaljen 6 km. Ima direktan izlaz na privatnu peščanu plažu sa fascinantnim koralnim grebenom. Hotel sadrži 225 soba. Svaka soba ima SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj, aparat za pravljenje čaja i kafe, sef, fen za kosu i balkon ili terasu. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, 3 bazena, animacioni tim, dečiji klub, mini diskoteka, dečija animacija, prodavnice, SPA i đakuzi sa panoramskim pogledom na Crveno more.

Minamark Beach Resort 4* Nalazi u centru Hurghade, na samoj obali sa privatnom peščanom plažom. Kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom i manjim delom smeštajnih kapaciteta kao i smeštajne objekte van centralne zgrade. U sklopu hotela se nalazi bazen sa delom za decu, dva restorana sa internacionalom kuhinjom, tri bara, na raspolaganju su sportovi na vodi, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku na pesku, škola ronjenja, disco klub, internet servis, health centar, servis za pranje, prodavnica suvenira. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, imaju TV, kupatilo, telefon, mini bar.

Grand Seas Hostmark 4* Izuzetan hotel koji se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 15km od centra Hurgade i 10km od aerodroma. Pripada američkom lanacu hotela Hostmark ,otvoren je 2002. Hotel ima glavni restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar na plaži, klub za decu, igralište za decu na plaži, diving centar, sportove na vodi, diskoteku, salu za bilijar, teniske terene koji su besplatni preko dana-uveče se plaćaju, sauna, jacuzzi + parno kupatilo (uz nadoknadu), animaciju, besplatan shuttle bus do centra. Plaža ima postepeni ulaz u vodu, a postoji i marina sa ulazom u duboku vodu. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatne. Standardna soba je veličine 43m2. Postoje dva tipa: francuski ležaj – king size 2 x 2 m i kada su dva odvojena kreveta veličine 1.4m x 2m, pomoćni ležaj – metalni 1m x 2m. Sobe imaju terasu, klima-split sistem, mini frižider, SAT TV (23 kanala), WC sa kadom, fen, telefon, mini bar.

Marlin Inn Azur Resort 4* Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na cuvenom setalistu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plazu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Pescana plaza nudi sirok spektar mogucnosti kako biste sto vise uzivali i odmorili se na vasem odmoru. Ronilacki centar se nalazi u sklopu hotela, pa mozete zakazati ronjenje na dah, klasicno ronjenje, kao i putovanje brodom sa staklenim podom.

Aladdin Beach Resort 4* Aladin Beach Resort je hotel sa 4*, koji se nalazi u južnom delu Hurgade,Safagi na peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen 7 kilometara. Hotel raspolaže sa 390 soba i sve sobe imaju klimu, TV, telefon, fridžider, room servis, krevetac je moguće obezbediti na zahtev, kao i sef koji se dodatno plaća. Gostima hotela su na raspolaganju bazen, glavni restoran, italijanski restoran pored bazena, gril bar pored plaže, klub za decu, diskoteka, 2 bara, tenis teren, skvoš teren, centar za ronjenje, akva centar i centar za windsurfing, internet kafe, šatl bas, mini golf, kriket, sauna i sobe za masažu. Usluga u hotelu je na bazi all inclusice koncepta po pravilima hotela.

JAZ Casa Del Mar 4*Lux Hotelski kompleks se nalazi preko puta Grand Plaza hotela, sa kojim čini jedinstven kompleks. Gosti resorta koriste plažu Grand Plaza Hotela. U pitanju je nov hotel. Standardne sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, poseduju tuš/WC, SAT/TV, telefon, mini bar, sef itd. Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima). U svom sastavu ima mnoštvo sadržaja, bazen, 2 restorana, 2 bara, health club, dečiji club, diving centar (u hotelu Grand Plaza), internet, teniske terene, fitness centar itd.

Pyramisa Sahl Hasheesh 5* Ovaj luksuzni hotel nalazi se na površini od 120.000m² na peščanoj plaži u Sahl Hasheesh zalivu. Ovaj zaliv poznat je po sportovima na vodi i ronjenju. Hotel se nalazi na 14km od aerodromu u Hurgadi. Hotel raspolaže sa 480 standardnih dvokrevetnih soba sa pogledom na bazen ili more, 20 suite-a sa 1 spavaćom sobom, 80 family soba sa pogledom na more, 5 restorana, 4 bara, 2 otvorena bazena, centar za ronjenje, centar lepote, privatnu peščanu plažu, teniske terene, terene za squash, rent a car, usluge pranja veša, 24h roomservice, sef. Svaka soba ima klimu, balkon, frižider, direktnu tel. liniju, TV SAT, radio, fen. Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

Mercure Hotel Hurghada 4*Lux Atraktivan hotel Merkur Hurgada je hotel sa 4 zvezdice u Hurgadi, koji u ponudi ima nocni klub, jedan bazen otvorenog tipa i terasu za suncanje. Hotel se nalazi u blizini soping centra Senzo Mall. Zanimljivosti koje obuhvata je niz zanimljivih ponuda na pesku , bar , suncobrani i lezaljke.Merkur Hotel Hurgada omogucava gostima da koriste klimu , sef, wi-fi, svlacionice i muzicki sistem koji pripada sobi. Sobe imaju posebo kupatilo sa tusevima , bademantile i fen za kosu.Gosti mogu da uzivaju u svezim morskim plodovima u hotelskom restoranu. Oko spoljasnjeg bazena postoje bilijar, muzika uzivo i balkon.Hotel se nalazi na 15 min. od aerodroma. Hotel sadrzi ketering, menjacnicu, parking za poslovne konferencije , sale za konferencije itd…Ostale sadrzaje koje nudi su : masaze , saune i tursko kupatilo, Teretana , aerobik i fitnes centar.

Jasmine Palace 5* Hotel je nov i otvoren u maju 2014.god. Veliki hotelski kompleks u bašti, na peščanoj plaži. Ima 5 hotelskih blokova sa smeštajnim jedinicama, a trenutno se za smeštaj koristi samo blok 1 pored glavne zgrade i bazena. Pored glavnog restorana The Dunes, hotel ima Bayside Beach restoran za snack na plaži i a la carte restoran Al Bushra Oriental koji gosti mogu da koriste jednom za vreme boravka a uz doplatu Asiatic, snack bar pored bazena, kao i nekoliko barova (Lobby, Snack, Pool, Bayside, Dunes, Hookah) a uz doplatu: ceđeni sokovi, room service, flaširana i uvozna pića, internet, frizerski salon, spa centar, lekar. Hotel ima 2 lifta. Hotel je otvoren u maju 2014.god i određeni sadržaji su i dalje nedostupni pa hotel zadržava pravo izmene. Hotelski radovi ne ometaju boravak gostiju. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (700m-preporučuje se obuća za plažu). Jetty-ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje je u fazi izgradnje. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.Organizovana je odlična animacija za odrasle i decu nekoliko puta u toku dana.Kompleks raspolaže sa 690 smeštajnih jedinica. Standardne sobe (dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim krevetom). Sve poseduju TWC, fen, klima uređaj, sef, mini bar (korišćenje sadržaja se naknadno plaća), SAT TV, telefon, balkon ili terasu. Standardne sobe 37m2 su sa pogledom na baštu (doplata za pogled na bazen), Deluxe sobe 41m2, za više od 2 odrasle osobe su sa pogledom na baštu (doplata za pogled na bazen), Family sobe sa 2 sobe i jednim kupatilom 49m2.

Hilton Resort 5* Hotel se nalazi na 10 min od aerodroma, u novom delu Hurgade,na 8km od luke , i 15km od starog centra grada. Hotel raspolaže sa 392 sobe od kojih je 211 standardnih, 148 queen i 33 suite-a. Svaka soba ima balkon ili terasu, air-condition, direktnu tel. liniju, internet pristup, sef, SAT TV, mini bar, mogućnost spremanja kafe ili čaja u Deluxe sobama, fen za kosu. Hotel poseduje privatnu plažu i marinu, od restorana i barova: Blue sky Coffie shop, Lobby lounge, La Casa Italian restoran, pool bar, Lagoona restoran, Beach restoran, Marhaba Oriental cafe, the pub, Galaxy, Vita-Pro Health Bar, Marina bar. Hotel poseduje 2 bazena sa delom za decu, privatni parking, teniske terene, diving centar koji nudi kurseve za početnike, snorkeling, privatnu marinu sa brodom sa staklenim podom, pedalina, kanu, skijanje na vodi, health club sa jakuzzijem, teretanu, masaža, sauna, tereni za squash, bilijar, stoni tenis, animacioni tim za decu, baby sitting.

Sunrise Holidays 5* Hotel se nalazi na 500m od starog centra grada i oko 4km od novog centra, u ulici Sheraton preko puta poznatog hotela Sun&Sea. Ima svoju peščanu plažu i veštačko ostrvo na kome se nalaze suncobrani i ležaljke za goste hotela. Od sadržaja hotela gostima su na raspolaganju bazen, tereni za odbojku na pesku, boćanje, fitnes sala i teretana, tereni za squash, stoni tenis, bilijar stolovi, diving i aqua centar, više restorana i barova, diskoteka, spa centar, menjačnica, room service, sauna, masaža i lekar. Standardne dvokrevetne sobe i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar i sef. Hotel je idelan kako za goste koji žele miran i ugodan odmor tako i za one koji pored odmora žele da uživaju i u noćnom životu Hurgade.

Iberotel Makadi Beach 5*Lux Ovo odmaralište sa 5 zvezdica smešteno je na samoj privatnoj peščanoj plaži u letovalištu Madinat Makadi. U ponudi ima moderne sobe sa satelitska televizijom i sopstvenim balkonom. Ostale pogodnosti obuhvataju otvoreni bazen i teniske terene. Gosti mogu provesti dan na fenomenalnom Makadi golf terenu sa 18 rupa, koji raspolaže i kompletno opremljenom prodavnicom sportske opreme Pro Shop. Sve sobe odmarališta Iberotel Makadi Beach imaju klima-uređaj, mini-bar i lični sef. Iz nekih soba se pruža panoramski pogled na Crveno more, dok druge nude pogled na vrt. U hotelskom spa centru gosti se mogu opustiti i uživati. Ponuda obuhvata tretmane za osvežavanje i regeneraciju, masaže, programe opuštanja i kozmetičke usluge uz doplatu. U zagrejanom, otvorenom bazenu gosti mogu učestvovati u časovima vaterpola i akvabika. Uz doplatu, gosti se takođe mogu oprobati i u jedrenju na dasci, ronjenju, gnjuranju i jahanju. Usluga čuvanja dece dostupna je uz doplatu. Odmaralište raspolaže sa 4 restorana, uključujući orijentalni restoran, restoran pored bazena i restoran na plaži. U 4 hotelska bara služi se veliki izbor pića, kao što su egzotični kokteli i sveži voćni sokovi. Odmaralište Iberotel Makadi Beach udaljeno je svega 3 km od akva parka Makdi Water World, koji ima 50 različitih vodenih tobogana za decu i odrasle. Ulaz u park se dodatno naplaćuje. Objekat uz doplatu nudi i redovnu uslugu prevoza do i od Aerodroma Hurgada, koji se nalazi na 30 km severno od hotela.

Movenpick Soma Bay 5* Rizort nudi spa centar, 3 bazena i luksuzan smeštaj u letovalištu Soma Bej. Ovaj hotel sa 5 zvezdica raspolaže privatnom plažom, a sportske aktivnosti na vodi obuhvataju ronjenje i jedrenje na dasci. Besplatan bežični internet dostupan je u smeštajnim jedinicama. Jedinstveno i moderno uređene smeštajne jedinice u rizortu Moevenpick Soma Bay opremljene su nameštajem u azurnoj boji. Sve sobe i apartmani tipa “suite” sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, aparat za čaj/kafu i sopstveno kupatilo. Rizort Moevenpick Soma Bay poseduje à-la-carte restoran u kojem se služe jela raznih kuhinja. Posluga u sobi na raspolaganju je 24 sata dnevno. Gosti se mogu opustiti uz sveže koktele ili lagane obroke u baru na bazenu ili baru na plaži. Ponuda spa centra uključuje raznovrsne tretmane, a možete se opustiti u sauni ili zatražiti masažu. Gosti mogu koristiti teniski teren u okviru objekta i uživati u igri po sunčanom vremenu. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je 45 km, a do tržnog centra Senzo Mall može se stići automobilom za 20 minuta.

Stella Di Mare Makadi Beach 5* Ovo all-inclusive odmaralište se nalazi u zalivu Makadi na Crvenom moru i poseduje veliki kompleks bazena. Uz peščanu plažu odmarališta se nalazi greben, gde možete uživati u gnjuranju. Sve sobe hotela imaju sopstvene balkone i plazma televizore. Opremljene su mini-barom i sopstvenim sefom. Klima-uređaj i veliki prozori spadaju u standardne sadržaje u svim sobama. Hotel ima sopstveni mol od 380 metara i spa centar sa sezonskim zatvorenim bazenom. Gosti mogu vežbati u teretani odmarališta, igrati tenis ili se jednostavno opustiti u sauni. Centar Hurgade je udaljen 40 minuta vožnje od hotela. Do aerodroma Hurgada se stiže za 30 minuta vožnje. Destinacija Makadi Bej je odličan izbor za putnike koje zanimaju ronjenje sa disaljkom, ronjenje oko koralnih grebena i plaže.

Amwaj Blue Beach Soma Bay 4* Smešten u predivnom okruženju prirodnih bogadstava Egipta, sa pogledom na Crveno more koje oduzima dah, ovaj hotel ispunjava najviše svetske standarde. Udaljen je 50km od aerodroma u Hurgadi, 20km od Makadi Bay-a.Ima sopstvenu plažu sa plićim delom,kao i deo sa pontonom. Hotel raspolaže sa preko 300 moderno opremljenih i komfornih soba. Sve sobe imaju izlaz na terasu ili balkon, sa pogledom na more, baštu ili bazen. Sobe su klimatizovane, opremljene sa kupatilom sa fenom, satelitskom TV, telefonom, mini barom, aparatom za čaj i kafu.Gostima hotela na raspolaganju su 3 restorana uključujući i italijanski i restoran na plaži, barovi, pored bazena, na plaži i u disko klubu, dva bazena za odrasle od kojih je jedan sa kontrolom temperature vode i dva dečija, fitnes centar, spa centar, salon lepote, shoping centar, super market, mini market, tereni za tenis, odbojku i košarku, ronilački centar, salu za kuglanje i stoni tenis, bioskop, rent a car, suvenirnica, perionica, parking i garaža. Za ljubitelje sportova na vodi na raspolaganju su jet sky, wind surfing, vožnja katamaranom, iznajmljivanje kanua i pedalina, a za ljubitelje ekstremih sportova tu je i paraglajding.

Steigenberger Pure Lifestyle 5*Lux Objekat Steigenberger Pure Lifestyle (samo za odrasle) nalazi se u četvrti Al Mamša El Sejahi u Hurgadi, na 12 km od nove marine. U ponudi ima klimatizovane sobe. Ovaj hotel sa 5 zvezdica poseduje recepciju koja radi non-stop, bankomat, bazen na otvorenom i službu konsijerža. Sve hotelske sobe imaju sto. Sve sobe su opremljene garderoberom i TV-om, a pojedine uključuju balkon. U hotelu se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. U hotelskom restoranu pripremaju se jela sa morskim plodovima, kao i jela bliskoistočne i lokalne kuhinje. Na zahtev se mogu pripremiti vegetarijanski i halal obroci, kao i obroci bez mlečnih proizvoda. Objekat ima fitnes centar. U blizin objekta Steigenberger Pure Lifestyle (Adults Only) gosti mogu da se bave golfom, gnjuranjem i vožnjom kanua.