Kefalonia AVIO 2020

Kefalonia je ostrvo koje pripada grupi Jonskih ostrva. To je po povr┼íini najve─çe ostrvo ovog arhipelaga. U upravnoj podeli Gr─Źke, Kefalonija pripada prefekturi Kefalonija i Itaka. Najve─çe mesto ostrva i glavni grad cele prefekture je grad Argostoli, jo┼í od 1757. god. Ukupna povr┼íina ostrva je 904 km┬▓. Klima na ostrvu je sredozemna sa dugim i toplim letima i blagim i ki┼íovitim zimama. Ostrvo je odvojeno od bliske i znatno manje Itake na severoistoku kanalom du┼żine 8,5 km, a ┼íirine od 3 do 4 km. Severno od Kefalonije je ostrvo Lefkada, a ju┼żno je sme┼íteno ostrvo Zakintos. Obala je duga i razu─Ĺena. Na jugozapadnoj obali ostrva, zaliv koji duboko zalazi u kopno, deli ga na ve─çi isto─Źni i manji zapadni deo. Isto─Źni deo je okrenut kopnu, prepun je zaliva i rtova i ima prelepe peskovite pla┼że sa postepenim ulaskom u vodu, a manji zapadni deo je uglavnom nepristupa─Źan sa obalom koja se strmoglavo spu┼íta u more.

Doline ostrva su prekrivene maslinjacima i vinogradima, a obala predivnim pla┼żama i mnogobrojnim naseljima. Ukras ostrva su prelepi glavni i najve─çi grad Argostoli, nakada┼ínja prestonica Liksuri, turisti─Źki Lasi, istorijski Sami, idili─Źni Asos, otmeni Fiskardo, zatim pla┼że i to one ─Źuvene Mirtos i Simi, koje su zbog svoje neverovatne prirodne lepote i geografskog polo┼żaja izabrane za snimanje filma holivudske produkcije Mandolina kapetana Korelija.

Fotografije:

AGENCIJSKI POPUST ZA RANE UPLATE:

(va┼żi za rezervacije do 31. decembra 2019.). Odobrava se u iznosu od 15% na cenu paket aran┼żmana. Pod rezervacijom se podrazumeva uplata akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aran┼żmana, a ostatak se pla─ça 15 dana pre polaska na putovanje. Popust se ne odobrava za specijalne polaske 31.maja i 18.septembra.

Cenovnik Avio prevoz

* Polazak sa zvezdicom, 31.maj (prva smena), program BUS – AVION, ozna─Źava cenu za poseban paket aran┼żman i sadr┼żi: bus prevoz u odlasku (polazak dan ranije, 30.maj), trajekt, avio prevoz u povratku, aerodromsku taksu, sme┼ítaj (10 no─çenja) i transfer. Cene su po osobi. Na smenu od 31. maja ne odobrava se popust.
* Polazak sa zvezdicom, 18.septembar (poslednja smena) AVION – BUS, ozna─Źava cenu za poseban paket aran┼żman i sadr┼żi: avio prevoz u odlasku, aerodromsku taksu, transfer, sme┼ítaj (10 no─çenja), bus prevoz u povratku i trajekt. Cene su po osobi. Na smenu od 18.septembra ne odobrava se popust.

NA – najam studija/apartmana; Std 02 – dvokrevetni studio; Std 03 – trokrevetni studio; App 02 – dvokrevetni apartman; App 03 – trokrevetni apartman; App 04 – ─Źetvorokrevetni apartman;

CENA PAKET ARAN┼ŻMANA: cena je po osobi, nazna─Źena je u tabeli u EUR (dinarsko pla─çanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

AVIO PREVOZ

(poseban ─Źarter let) BEOGRAD ÔÇó KEFALONIA ÔÇó BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA: Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja na beogradskom aerodromu ÔÇťNikola TeslaÔÇŁ. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti ta─Źno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Kefalonije prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

CENA PAKET ARAN┼ŻMANA – AVIONOM OBUHVATA:

ÔÇó usluge sme┼ítaja (10 no─çenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
ÔÇó avio – ─Źarter let na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd sa obrokom tokom leta. ÔÇó aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42ÔéČ, aerodrom Kefalonia 14,10ÔéČ, RF taksa 0,98ÔéČ), takse su podlo┼żne promeni. ÔÇó tro┼íkove transfera aerodrom – apartman – aerodrom.
ÔÇó servis predstavnika agencije i tro┼íkove organizacije programa.

CENA PAKET ARAN┼ŻMANA – AVIONOM NE OBUHVATA:

ÔÇó turisti─Źku taksu – 0,5ÔéČ dnevno, pla─ça se po studiju ili apartmanu. Pla─çanje na recepciji.
ÔÇó YQ taksu – doplatu za gorivo, taksa je podlo┼żna promeni.
ÔÇó tro┼íkove me─Ĺunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobi─çete u agenciji.

Organizujemo dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma u Beogradu, cena po osobi (min. 2 putnika): Novi Sad – 2.600 rsd Deca 0-2g. – besplatno, nemaju sedi┼íte. Popust za decu od 2-12g. – 50%. Transfer zapo─Źinje 3,5 sata pre polaska busa iz Beograda.

Sopstveni prevoz

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: dan po─Źetka usluge. Dolazak u mesto boravka, sme┼ítaj u odabrani objekat. 2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napu┼ítanje objekta.

CENA PAKET ARAN┼ŻMANA – SOPSTVENI PREVOZ OBUHVATA:

ÔÇó usluge sme┼ítaja (10 no─çenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. ÔÇó servis predstavnika agencije i tro┼íkove organizacije programa.

CENA PAKET ARAN┼ŻMANA – SOPSTVENI PREVOZ NE OBUHVATA:

ÔÇó turisti─Źku taksu – 0,5ÔéČ dnevno, pla─ça se po studiju ili apartmanu. Pla─çanje na recepciji. ÔÇó tro┼íkove me─Ĺunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobi─çete u agenciji.

USLOVI I NA─îIN PLA─ćANJA:

Cene paket aran┼żmana su izra┼żene u EUR. Pla─çanje je dinarsko po zvani─Źnom srednjem kursu na dan uplate. Ukoliko aran┼żman nije pla─çen u celosti, ostatak duga se izra┼żava u evrima i pla─ça se prema kursu na dan uplate.
ÔÇó gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aran┼żmana se obezbe─Ĺuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aran┼żmana, a ostatak se pla─ça najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
ÔÇó pla─çanjem na rate (do 9 mese─Źnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), pla─çanje prilikom rezervacije.
ÔÇó ─Źekovima gra─Ĺana sa odlo┼żenim pla─çanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aran┼żmana se obezbe─Ĺuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aran┼żmana, a za ostatak se deponuju ─Źekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Opis i fotografije smeštaja

Vila Tzirvas

Lokacija: vila je sme┼ítena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, 250m od pla┼że ispred hotela Meditterranean. Udaljenost od pla┼że Gradakia je oko 200m. Lepo ure─Ĺena sa sopstvenim vrtom i mediteranskim rastinjem. U dvori┼ítu se nalazi veliki zidani ro┼ítilj sa garniturama za sedenje, koje gosti vile mogu da koriste. Vila ima besplatan wi-fi, svaki studio ima sef. Udaljena je samo 2km od centra prelepog grada Argostolija, glavnog grada ostrva sa kojim je povezana odli─Źnom autobuskom vezom.
Studio 02: prizemlje, studio sadr┼żi sobu sa dva odvojena kreveta (le┼żaja) i kuhinjski deo (fri┼żider, sudopera, ┼íporet sa dve ringle i rernom, aspirator, elektri─Źni bokal i toster, posu─Ĺe za odgovaraju─çi broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa pe┼íkirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi su┼íilica za ve┼í.
Studio 03: prizemlje, studio sadr┼żi sobu sa jednim francuskim i jednim standardnim le┼żajem i kuhinjski deo (fri┼żider, sudopera, ┼íporet sa dve ringle i rernom, aspirator, elektri─Źni bokal i toster, posu─Ĺe za odgovaraju─çi broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa pe┼íkirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi su┼íilica za ve┼í.
Apartman 04: prizemlje, apartman sadr┼żi dve spava─çe sobe, jednu sa francuskim le┼żajem i drugu sa dva standardna kreveta. Kuhinja se nalazi u odvojenoj prostoriji (fri┼żider, sudopera, ┼íporet sa tri ringle i rernom, aspirator, elektri─Źni bokal i toster, posu─Ĺe za odgovaraju─çi broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa pe┼íkirima, wi-fi internet. Terasa je velika, ispred ulaza u apartman sa garniturom za sedenje. Ispred se nalazi su┼íilica za ve┼í.
Klima se dopla─çuje ÔÇô 5ÔéČ dnevno. Pla─çanje na recepciji. Vila ima besplatan wi-fi.

Fotografije:

Vila Katerina

Lokacija: Vila je sme┼ítena na blagoj uzvisini Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice (100m) i 350m od pla┼że Gradakia, jedne od lepih i odr┼żavanih pla┼ża u Lasiju. Supermarket se nalazi 100m od vile. Udaljena je 7km od aerodroma i samo 1,5km od glavnog ostrvskog grada Argostolija sa kojim je povezana odli─Źnom dnevnom autobuskom vezom. Vila je izgra─Ĺena u stilu tradicionalne ostrvske arhitekture, lepo ure─Ĺena i odr┼żavana sa sopstvenim velikim otvorenim prostorom ÔÇô cvetnim vrtom sa negovanom travom, de─Źjim igrali┼ítem i prostorom za istinski dnevni odmor, mir i u┼żivanje, uz miris borovine i pogledom na more. Gostima je na raspolaganju kameni ro┼ítilj i tradicionalna rerna ÔÇô peka. Vila ima parking i wi-fi internet.
Apartman 02: apartmani se nalaze u prizemlju i na spratu. Svaki apartman se sastoji od jedne sobe sa ┼íirokim (francuskim) le┼żajem ili dva odvojena le┼żaja, kuhinjskog dela (veliki fri┼żider, ┼íporet sa dve ringle, elektri─Źni bokal, posu─Ĺe za odgovaraju─çi broj osoba), kuhinjski sto za 4 osobe, wi-fi internet, klima, sef, fen, kupatilo sa pe┼íkirima. Terasa je ispred ulaza u apartman sa garniturom za sedenje, a spratni apartmani imaju terasu sa garniturom za sedenje na koju se izlazi iz sobe.
Apartman 03: apartmani se nalaze u prizemlju i na spratu. Svaki apartman se sastoji od jedne sobe sa ┼íirokim (francuskim) le┼żajem i dodatnim standardnim le┼żajem ili tri odvojena le┼żaja, kuhinjskog dela (veliki fri┼żider, ┼íporet sa dve ringle, elektri─Źni bokal, posu─Ĺe za odgovaraju─çi broj osoba), kuhinjski sto za 4 osobe, wi-fi internet, klima, sef, fen, kupatilo sa pe┼íkirima. Terasa je ispred ulaza u apartman sa garniturom za sedenje, a spratni apartmani imaju terasu sa garniturom za sedenje na koju se izlazi iz sobe.
Klima se dopla─çuje ÔÇô 5ÔéČ dnevno.

Fotografije:

Vila Anemos

Lokacija: vila je sme┼ítena u centralnom delu Lasija u neposrednoj blizini glavne ulice, preko puta hotela Lorenzo, 150m od pla┼że ispred hotela Mediterranee. Udaljenost od pla┼że Makris Gialos je oko 800m. Lepo ure─Ĺena sa sopstvenim dvori┼ítem, malim parkingom i pogledom na hotel Mediterranee. Vila ima besplatan wi-fi, svaki studio ima sef. Udaljena je samo 2km od centra prelepog grada Argostolija, glavnog grada ostrva sa kojim je povezana odli─Źnom autobuskom vezom.
Studio 02: prizemlje, studio sadr┼żi sobu sa dva odvojena kreveta (le┼żaja) i kuhinjski deo (fri┼żider, sudopera, ┼íporet sa dve ringle, elektri─Źni bokal, posu─Ĺe za odgovaraju─çi broj osoba), TV, sef, klimu i kupatilo sa pe┼íkirima, mali trpezarijski sto, wi-fi internet. Terasa je ispred ulaza u studio sa garniturom za sedenje.
Klima se dopla─çuje ÔÇô 5ÔéČ dnevno. Pla─çanje na recepciji.

Fotografije:

OPŠTE NAPOMENE:

ÔÇó Navedeni popusti za tre─çu i ─Źetvrtu osobu i decu va┼że samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako druga─Źije nije navedeno u cenovniku.
ÔÇó Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napu┼ítaju se poslednjeg dana boravka do 09.00h.
ÔÇó Dodatni, odnosno pomo─çni le┼żaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog le┼żaja i uobi─Źajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
ÔÇó Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i ─Źistom stanju. Gosti sami odr┼żavaju higijenu u sme┼ítajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
ÔÇó Cena aran┼żmana za jednokrevetnu sobu/sme┼ítajnu jedinicu se radi na upit. Doplata nije mogu─ça u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
ÔÇó Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slu─Źaju promena nakon zaklju─Źivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izra┼żena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predvi─Ĺenim slu─Źajevima, organizator putovanja zadr┼żava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o ─Źemu je du┼żan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predvi─Ĺenog po─Źetka putovanja.
ÔÇó Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
ÔÇó Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvani─Źno utvr─Ĺena i va┼że─ça je na dan zaklju─Źenja ugovora izme─Ĺu organizatora putovanja i ino partnera.
ÔÇó Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedi┼íte u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predvi─Ĺeno cenovnikom kao mogu─çnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vr┼íi recepcija, po dolasku gostiju.
ÔÇó Navodi o sadr┼żaju odre─Ĺenih usluga ili sadr┼żaja koje pru┼ża hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno kori┼í─çenje istih. Mogu─ça je doplata, na recepciji hotela, za kori┼í─çenje pojedinih usluga (masa┼ża, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pi─ça iz mini fri┼żidera/mini bara, sportski tereni i sli─Źno.)
ÔÇó U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, mogu─çe je da neki sadr┼żaji sme┼ítajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za ┼íta Organizator putovanja ne mo┼że biti odgovoran.
ÔÇó Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutra┼ínjih sadr┼żaja sme┼ítajnih objekata i soba, ne garantuju da ─çe putnik dobiti ba┼í sme┼ítajnu jedinicu izgleda, polo┼żaja, opremljenosti i veli─Źine kao na fotografiji. ÔÇó Broj telefona predstavnika ─çe biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vau─Źera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vau─Źer na kojem ne pi┼íe broj telefona predstavnika, du┼żan je pozvati agenciju pre putovanja.
ÔÇó Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (paso┼í).
ÔÇó Putnici koji nisu dr┼żavljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim re┼żimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu u─Źesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slu─Źaju da pograni─Źne vlasti onemogu─çe putniku ulaz na teritoriju zemlje odredi┼íta i smatra─çe se da je putnik odustao od aran┼żmana i postupi─çe se prema Op┼ítim uslovima putovanja.
ÔÇó Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz), 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio ─Źarter prevoz).
ÔÇó Agencija nema odgovornost za eventualne druga─Źije usmene informacije o programu putovanja.
ÔÇó Molimo putnike da pa┼żljivo pro─Źitaju Op┼íte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa. Organizator: Licenca: OTP-230/2020