SEJŠELI

Individualni polasci  (10 dana / 7 noći) –avionom

Sejšelisu arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih.  Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

PROGRAM PUTOVANJA:  03-12/03/2020

1.- 2.danBEOGRAD–DUBAI–MAHEIndividualni dolazak  učesnika putovanja na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Poletanje aviona za Dubai u 1215 časova (let EK2221).Sletanje u Dubai  u 2110 časova. Nastavak putovanja za Mahe u 0235 časova (let EK705). Sletanje na  aerodrom Mahe u 0710 časova po lokalnom vremenu.  Noćenje.

3. – 8. danMAHEBoravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

9. – 10.danMAHE-DUBAI-BEOGRADDoručak. Individualni transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Dubai u 2350 časova (let EK 708). Sletanje u Dubai  u 0420 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 0905 časova (let EK2220). Sletanje u Beograd u 1215 časova.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA (Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Napomena : rezervacija trokrevetne i jednokrevetne sobe isključivo na upit! Trokrevetne sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata:Prevoz  avionom na relaciji Beograd-Dubai–Mahe sa taksama, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*/ 4 */5*, na bazi 7 noćenja sa doručkom, troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:međunarodno putno osiguranje, transfer, ekstra troškovi.

HOTELI:

Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino 3*              www.berjayahotel.com

Hotel se nalazi na severozapadnom delu ostrva Mahe, na peščano- stenovitoj plaži u zalivu Beau Vallon. Udaljen je 15km od aerodroma i 5km od glavnog grada Viktoria. Raspolaže sa 232 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i više hotelskih bugalova. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini fižider, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, fen za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima recepciju (otvoren prostor), 3 restorana, 3 bara, spoljašnji i dečiji bazen, fitnes, masažu, teniski teren, 2 sale za sastanke, biznis centar, stoni tenis, bilijar, menjačnicu, servis za pranje veša, pristup internetu kod recepcije (doplata).

Hotel Coral Strand Smart Choise  4*www.coralstrand.com

Hotel je udaljen 15km od aerodroma, 5km od grada Viktorija. Nalazi se na peščanoj plaži, u zalivu Beau Vallon. Hotel raspolaže sa 174 sobe, raspoređene u više hotelskih zgrada; svaka soba ima kupatilo (tuš), terasu, klimu, TV, telefon, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Mogućnost doplate za korišćenje mini frižidera. Standardne sobe su površine oko 22m2. Sobe su namenjene nepušačima. Hotel ima 2 restorana, bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, servis za pranje veša, 2 sale za sastanke, suvenirnicu. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata). Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Hotel Savoy Seychelles 5*www.savoy.sc

Nalazi se na 5 km od glavnog grada Viktorije, oko 13 km od aerodroma Mahe a na 2 km dugoj plaži Beau Vallon. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom I tušem, wc, fen, bade mantil, telefon, TV, besplatan internet, klima, mini bar, aparat za kafu, sef, balkon ili terasu sa pogledom na baštu. Hotelski sadržaji: U ponudi hotela su glavni restoran, Gecko bar, a-la-carte restoran, bazen sa delom za decu, besplatan WLAN u celom hotelskom kompleksu. Od ostalih aktivnosti na raspolaganju su teniski teren, fitnes centar, spa i velnes centar, masaža, uz plažu, biblioteka, animatori, dečji klub. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.  Karakteriše ga prijatan I umeren dizajn, opuštena atmosfera I odličan položaj na ostrvu

Hotel Constance Ephelia Resort 5*www.epheliaresort.constancehotels.com

Hotel na zapadnoj obali ostrva Mahe, sa pogledom na Port Launay Marine National Park, na stenovitom uzvišenju iznad plaže; okružen brdima i šumom. Udaljen je 25km od aerodroma i 20km od glavnog grada Viktorija. Hotel se nalazi između dve peščane plaže, u pojedinim delovima plaža je stenovita. Svaka soba  ima kupatilo, klimu, ventilator, verandu, LCD TV, DVD i CD, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata).Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.   Hotel ima 5 restorana, 5 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar sa 2 spoljašnja bazena, saunu, parno kupatilo, masažu, đakuzi, fitnes, dečiji klub, igralište, teniski teren, skvoš teren, salu za sastanke, servis za pranje veša, menjačnicu. Dress code u hotelu obavezan (formalan način odevanja). Hotel okružen tropskim vrtom površine 120 hektara.

Hotel The H Resort Beau Vallon 5*https://www.hresortseychelles.com/

Nalazi se na dugoj peščanoj plaži Beau Vallon Bay. Glavni grad Viktorija udaljen oko 5km, aerodrom oko 15km.Ukupno ima 100 soba.Soba tipa Junior suite oko 55 m², sadrži kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, pegla, aparat za kafu/ čaj, sef, veliki balkon sa foteljama, sa pogledom na vrt ili bazen.Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Hotel ima: 6 restorana, fitnes centar, snorkling, kajak, stand-up veslanje, tenis sa osvetljenjem, stoni tenis, odbojka na plaži, joga. Uz doplatu: ronjenje, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi. Beauty and Wellness: Ekskluzivni “Sessel Spa” sa ukupno osam prostorija za tretmane, klub za decu (od 3 do 12 godina) otvoren 6 dana u nedelji. Bazen se nalazi u središtu vrta. Besplatan Wi-Fi u celom objektu.

KLIMA:  Klima na Sejšelima je tropska tokom cele godine i sva ostrva koja se turistički posećuju nalaze se van pojasa ciklona. Temperatura se kreće između toplih, a ipak prijatnih 24 ˚C (u najhladnijim mesecima jul/avgust) i 32 ˚C (u natoplijim mesecima od decembra do aprila). Između novembra i aprila Sejšeli su zahvaćeni monsunima koje karakteriše topao i jako vlažan period. Od maja do oktobra traje hladniji deo sezone kada temperatura ne pada ispod 24 ˚C. Kiša često pada od novembra do marta, od aprila su padavine slabije, a od juna do septembra je udarna sezona.

VAŽNE NAPOMENE:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

Pasoš mora da važi šest meseci po povratku sa putovanja.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta

Napuštanje soba je do 12:00 časova na dan izlaska iz hotela.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 4 putnika).

 Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service doo.

 KonTiki Travel & Service doo ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA:
 Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put (u slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni- valutna klauzula):

U skladusaodredbamaZakona o turizmuOrganizatorimagarancijeputovanjapoUgovoru o garancijiputovanjabroj 0001/2019 od 26.09.2019.godinezaključenogsaugovaračemosiguranjaNacionalnomasocijacijomturističkihagencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivirakodNacionalneasocijacijeturističkihagencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavomnaadresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ilina e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisabroj 300060268 od 25.01.2018.godine, AkcionarskogdruštvazaosiguranjeˮDDOR Novi Sadˮ.

ARKA TOURS nastupa u svojstvu posrednika putovanja.


Program broj 1 od 05. novembar 2019. GodineLicenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.