Nea Mudanja 2020

Nea Moudania se nalazi na samom po─Źetku prvog prsta Kasandra, na 50km od Soluna. Mesto predstavlja kulturni, finansijski i trgova─Źki centar ove regije. Pla┼ża je pe┼í─Źana i izuzetno duga i ┼íiroka sa postepenim ulaskom u more. Kao trgova─Źki centar ima mno┼ítvo prodavnica kao i pijacu na otvorenom svake srede. Na ulasku u grad se nalazi i Lidl (pogodan za putnike sa sopstvenim prevozom). U samom gradu nalazi se vi┼íe velikih supermarketa. Oko grada nalaze se ogromne planta┼że maslina, po kojima je poznat jo┼í od nastanka.

Cenovnik

10% popusta za uplate u celosti i 5% popusta za uplate do 50% aran┼żmana.

Vila Argo

Opis i fotografije smeštaja

Vila Argo

Vila Argo se nalazi na idealnoj lokaciji, na samo par koraka od duge pe┼í─Źane pla┼że i na 15min. hoda od centra Nea Mudanje, sme┼ítena na pola puta do susednog letovali┼íta Dionisiu. U mirnom je kraju sa prelepom ba┼ítom i maslinjakom ispred. Privatno dvori┼íte ima parking, ro┼ítilj i setove za sedenje, kao i le┼żaljke. Raspola┼że sa dvokrevetnim, trokrevetnim i ─Źetvorokrevetnim studijima. Studija se nalaze na prizemlju, prvom i drugom spratu. Svaki studio ima terasu, kupatilo, kuhinjski blok. Zamena posteljine i pe┼íkira je petog dana boravka. Klima ure─Ĺaj i be┼żi─Źni internet su uklju─Źeni u cenu.

Vila Argo se nalazi na idealnoj lokaciji, na samo par koraka od duge pe┼í─Źane pla┼że i na 15min. hoda od centra Nea Mudanje

Fotografije:

NAPOMENE

Ukoliko se spajaju dve smene cena paket aran┼żmana druge smene se umanjuje za 30ÔéČ.
Polazak autobusa iz Srbije je dan ranije od datuma navedenih u cenovniku.
Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
Cene su izra┼żene u evrima i obuhvataju sme┼ítaj sa prevozom po osobi na bazi 10 no─çenja.
Ukoliko jedna osoba koristi apartman/studio DOPLATA je 50 % od ukupne cene aran┼żmana.
Mesta u autobusu se rezervi┼íu uplatom akontacije i isklju─Źivo zavisi od momenta prijave putnika.
Broj putnika po smeni mo┼że se zna─Źajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvr┼íi istim autobusom i na istim sedi┼ítima kao i u odlasku.
Transfer do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani taksijem, mini-busom, kombijem ili putni─Źkim autobusom. Prevoz se obavlja autobusom turisti─Źke klase (klima, audio-video opremom).
Prenos prtljaga od autobusa do sme┼ítajnog objekta nije obaveza organizatora putovanja. Autobus po dolasku u mesto va┼íeg boravka staje ┼íto je mogu─çe bli┼że sme┼ítajnom objektu

POPUST ZA DECU U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE

Jedno dete od 0-5.99 godina u 1/2 spava sa roditeljima i pla─ça prevoz
Jedno dete od 6 do 11,99 godina u 1/3 pla─ça le┼żaj 80% od pune cene i ima svoj le┼żaj.
U slu─Źaju dva ili vi┼íe deteta: sva deca od 6-11,99 godina moraju imati sopstveni le┼żaj i pla─çaju 80% od pune cene po tabeli.
U slu─Źaju dvoje dece od 0-5,99 godina, prvo dete pla─ça le┼żaj 80% od pune cene po tabeli, drugo dete samo prevoz.
Od 12 godina pla─çaju punu cenu paket aran┼żmana.

ARAN┼ŻMAN OBUHVATA:

Boravak od 11 dana/10 no─çenja na bazi najma apartmana/studija
Prevoz autobusom (klima, TV/DVD)-osim kod smena sa zvezdicom
Usluge predstavnika agencije
─îista posteljina pri dolasku i zamena jednom u toku smene

ARAN┼ŻMAN NE OBUHVATA:

Gradsku komunalnu taksu od 0,5ÔéČ po studiju/apartmanu dnevno. Uvedena 01.01.2018.godine. Pla─ça se na licu mesta.
Tro┼íkove me─Ĺunarodnog zdravstvenog osiguranja (OBAVEZNO), posredstvom agencije po osobi za sve putnike
Fakultativni izleti, individualni troškovi
Odr┼żavanje higijene u izabranom apartmanu/studiju tokom boravka (─Źi┼í─çenje, pranje sudova, izno┼íenje sme─çaÔÇŽ)

Organizator zadr┼żava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su druga─Źije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aran┼żman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potra┼żuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Cene su izra┼żene u evrima, u protivvrednosti dinara na dan uplate po srednjem kursu NBS. U slu─Źaju promene kursa dinara ili cene prevoza, nenapla─çeni deo aran┼żmana podle┼że promeni. Akontacija od 30 % se upla─çuje prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po ┼żelji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvr┼íena minimum 15 dana pre po─Źetka kori┼í─çenja aran┼żmana. Uz ovaj program va┼że op┼íti uslovi putovanja agencije Licenca Ministarstva za turizam OTP br. 193/2020.