Majorka 2020

MAJORKA / MALLORCA je najveće ostrvo u Španiji. Nalazi se u Sredozemnom moru, pripada Balearskim ostrvima zajedno sa Ibicom, Menorkom i Formenterom. Udaljena je od Španskog kopna više od 100 nautičkih milja. Bistro more, prelepe peščane plaže, skirvene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme, ali i planinski venci, ukratko je lepota ovog ostrva. Majorka je odavno izabrana od milona turista za aktivan godišnji odmor. Postala je omiljena destinacija savremenih ljudi oslobođenih predrasuda, onima kojima je aktivan odmor primaran, koji uživaju u dometima savremene civilizacije, koja se tako jasno primećuje na ovom ostrvu i sve to uz vredne ostatke iz istorijskog perioda ostrva dugog deset vekova. Majorka je prava i izrazita kraljica evropskog turizma.

Glavni grad ostrva je Palma de Majorka (Palma De Mallorca), kojom dominira katedrala, okružena srednjovekovnim zidinama. Palma je predivan grad, potpuno predat turistima za šetnju, za obilazak raznovrsnih znamenitosti grada i muzeja, za provod u brojnim mestima za zabavu raspoređenim u uskim gradskim ulicama i brojnim trgovima sa stogodišnjim palatama bogate arhitekture sa zgradama i crkvama od renesanse do baroka.

Majorka je ostrvo prostranih borovih šuma i prelepih kamenitih i šljunkovitih uvala na zapadu i istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu… gde smo izabrali mesta za vaš odmor. Turistički poznata mesta za odmor uz pešćane plaže i zabavne ulice gde se celu noć igra, pleše, pije sangrija ili provodi u velikim svetski poznatim diskotekama.

Opisi hotela, cene i fotografije

Hotel Majorka Manaus 3* El Arenal

Položaj hotela:hotel se nalazi oko 600 m od peščane plaže El Arenal, na uzvišenju, u mirnoj ulici okrenut ka moru i šumi, u popularnom letovalištu El Arenal (100 m od centra). Veliki market Mercadona je udaljen oko 500 m, autobuska stanica koja povezuje hotel sa Palmom je udaljena oko 300 m. Duž puta od hotela do plaže ima mnogo kafića, restorana, prodavnica. Hotel je udaljen 15 km od grada Palma, 8 km od aerodroma i broji 100 soba. Ovaj hotel je idealan izbor za sve one koji žele da provedu odmor u mirnom okruženju, a nadomak plaže i svih zabavnih sadržaja.
Hotelska ponuda: restoran, bar, snack bar, bazen, đakuzi, WiFi internet u zajedničkim prostorijama hotela (uz doplatu), lift, room service.
Sobe: klima uređaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), Wifi (uz doplatu), mali frižider (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Napomena: drugo dete do 13 god. u standardnoj sobi – NA UPIT!
Usluga: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Fotografije:

Hotel Roc Leo 4* Playa De Palma

Položaj hotela: moderan i potpuno renoviran hotel 2016. godine predstavlja odličan izbor naše agencije. Nalazi se uz prelepu promenadu u kompleksu objekata zajedno sa hotelima Java i Hellios, a na početku svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže (udaljen oko 100m) pod zajedničkim imenom Plaja de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Plaja de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lep gradić Kan Pastilja sa mnoštvom nacionalnih i internacionalnih restorana, poslastičarnica, prodavnica, marina i sa šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Plaja de Palma i glavni grad ostrva Palma de Majorka koji je udaljen samo 9 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen za odrasle sa delom za decu, terasa sa suncobranima, ležaljkama i pool barom, restoran, snack bar, mini golf igralište, bilijar, stoni tenis, večernje animacije, wi-fi, parking (uz doplatu).
Sobe: hotel raspolaže sa 285 moderno opremljenih soba. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Sobe sadrže: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, sef (uz doplatu), WiFi, telefon, kupatilo, fen i balkonom.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Fotografije:

Hotel Java 4* Ca’n Pastilla

Položaj hotela: nalazi se uz prelepu promenadu i na početku svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže (udaljen 80 m) pod zajedničkim imenom Plaja de Palma. Sa jedne strane je plaža i promenada Plaja de Palma, mesto koje  milioni turista posećuju zbog kupanja, vodenih sportova, celodnevnih i noćnih zabava, a sa druge strane na samo par stotina metara nalazi se lep gradić Kan Pastilja sa mnoštvom restorana, prodavnica, marinama i šetalištem duž slikovitih uvala. Svojom lokacijom omogućuje da se lako obiđe Plaja De Palma i glavni grad ostrva Palma de Majorka koji je udaljen samo 9 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, zatvoreni bazen, sunčana terasa sa suncobranima i ležaljkama,  bar kraj bazena, restoran, wellness i fitnes centar, sauna, igraonica i mini-klub za decu, dnevni i večernji zabavni i animacijski program za decu i odrasle, stoni tenis, bilijar, wi-fi internet u zajedničkom prostoru.
Sobe: hotel raspolaže sa  249 soba. Sve sobe poseduju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programom, mini bar, telefon, WiFi, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Fotografije:

Hotel Caballero 4* Playa De Palma

Položaj hotela: u mirnom delu letovališta, udaljen 150 m od duge, peščane plaže. Od glavnog grada ostrva Palma de Majorka udaljen je 9 km, a od aerodroma 3 km. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojne prodavnice, barovi i restorani.
Hotelski sadržaj: bazen sa sunčanom terasom, suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, wellness centar, fitnes centar, TV sala, internet kutak (uz doplatu), wi-fi internet u zajedničkom prostoru, mini golf, tenis, večernji animatorski program.
Sobe: hotel poseduje 308 moderno opremljenih soba. Sve sobe sadrže: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), wi-fi internet, mini bar, kupatilo, fen, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Marbel 3* Ca’n Pastilla

Položaj hotela: hotel je idealno lociran u centralnom delu Kan Pastilje na početku svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže (udaljen oko 300 m) pod zajedničkim imenom Plaja de Palma. Okružen je velikim brojem restorana, kafeterija i barova sa noćnim provodom.
Hotelski sadržaj: otvoren bazen na krovu sa sunčanom terasom, suncobranima i ležaljkama, bar, restoran, lobi sa TV salonom, WiFi u zajedničkim prostorijama, sef (uz doplatu)
Sobe: sve sobe poseduju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, kupatilo, fen, WiFi, većina soba je sa balkonom.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Whala Beach3* El Arenal

Položaj hotela: hotel Whala Beach poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi El Arenala, koja ga deli od peščane plaže. Od grada Palme je udaljen 15 km, od aerodroma 7 km. Okružen je brojnim prodavnicama, restoranima, kafeterijama, klubovima, mestima za dnevnu i noćnu zabavu uz mogućnost uživanja u sportovima na vodi.
Hotelski sadržaj: otvoreni bazen na krovu  sa sunčanom terasom, suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena,  restoran, lobi sa TV salonom, snack bar, bilijar, WiFi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu).
Sobe: hotel raspolaže sa 325 komfornih i moderno opremljenih soba. Sve sobe sadrže: klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Oleander 3* Playa De Palma

Položaj hotela: u mirnom delu letovališta, udaljen 150 m od duge, peščane plaže. Od glavnog grada ostrva Palma de Majorka udaljen je 9 km, a od aerodroma 3 km. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojne prodavnice, barovi i restorani.
Hotelski sadržaj: bazen sa terasom za sunčanje, suncobranima i ležaljkama, restoran, dva bara od kojih je jedan pored bazena, stolovi za bilijar, stoni tenis, sauna, TV sala, internet kutak (uz doplatu), WiFi u zajedničkom prostoru, večernji animacijski program.
Sobe: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), WiFi (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.
Usluga:  doručak (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Fotografije:

Mix Alea 3* El Arenal

Položaj hotela: hotel je smešten u mirnom delu Arenala, na oko 600 m od peščane plaže i oko 200m od centralnih ulica Arenala. Na oko 50m od hotela nalazi se autobusko stajalište, aerodrom je udaljen 12 km.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje recepciju, bazen da ležaljkama i suncobranima, restoran, bar, TV salu, bilijar, pikado, WiFi u zajedničkom prostoru.
Sobe: hotel poseduje 110 soba. Sve sobe poseduju klima uređaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), WiFi (uz doplatu), fen (uz doplatu), kupatilo i balkon.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Fotografije:

Hotel Pinero Tal 3* El Arenal

Položaj hotela: hotel je udaljen oko 100 m od peščane plaže, u centru mesta Arenal, okružen brojnim prodavnicama, restoranima, barovima i mestima za zabavu. Od glavnog grada Palme udaljen je 15 km.
Hotelski sadržaj: 2 bazena od toga jedan na krovu zgrade, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, restoran, snack bar, lobi bar, TV sala, igraonica, WiFi u zajedničkim prostorijama hotela.
Sobe: hotel poseduje 224 sobe opremljene klima uređajem, TV-om sa satelitskim kanalima, telefonom, sefom (uz doplatu), WiFi, fenom, kupatilom, balkonom.
Usluga: all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samposluživanje), užina, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Fotografije:

Carribean Bay 3* El Arenal

Položaj hotela: hotel je udaljen oko 100 m od peščane plaže, u centru mesta Arenal, okružen brojnim prodavnicama, restoranima, barovima i mestima za zabavu. Od glavnog grada Palme udaljen je 15 km.
Hotelski sadržaj: 2 bazena od toga jedan na krovu zgrade, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, restoran, snack bar, lobi bar, TV sala, igraonica, WiFi u zajedničkim prostorijama hotela.
Sobe: hotel poseduje 224 sobe opremljene klima uređajem, TV-om sa satelitskim kanalima, telefonom, sefom (uz doplatu), WiFi, fenom, kupatilom, balkonom.
Usluga: all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samposluživanje), užina, čaj, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Fotografije:

Hotel Mediterranean Bay 4* El Arenal

Položaj hotela: hotel je udaljen 100 m od peščane plaže, u centru mesta Arenal, okružen brojnim prodavnicama, restoranima, barovima i mestima za zabavu. Od glavnog grada Palme udaljen je 15 km.
Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama.
Hotelski sadržaj: bazen sa terasom za sunčanje i pool barom, restoran, bar, snack bar, TV sala, WiFi, sauna, sef (uz doplatu),  večernji animacijski program.
Sobe: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), mini bar, WiFi, kupatilo, fen, balkon.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Fotografije:

Hotel Playa Golf 4* Playa De Palma

Položaj hotela: hotel Playa Golf poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i plaži Playa de Palma, svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorka. Svojim položajem prema moru je odvojen od brojnih tržnih centara, ulica sa zabavom i prestižnih diskoteka koje su uglavnom locirane u središtu Playa de Palme, a do glavng grad ostrva Palma de Mallorca udaljen je samo 15 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: bazen sa delom za decu i sunčanom terasom sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, unutrašnji bazen, restoran sa pogledom na more, 3 bara sa različitim ambijentima, spa & wellness, zabavni vodeni tobogan, fitnes centar, mini golf, teniski teren.
Sobe:  hotel raspolaže sa 222 komforne i moderno opremljene sobe. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Pure Salt Garonda 5* Playa de Palma

Položaj hotela: jedan je od najluksuznijih i najnovijih hotela sa 5* poznat je po svom privilegovanom položaju na samoj promenadi i plaži Plaja de Palma, svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže i bisera ostrva Majorke. Od glavnog grad udaljen je samo 10 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotel je namenjen isključivo odraslim osobama.
Hotelski sadržaj: bazen, terasa sa suncobranima i ležaljkama, bar kraj bazena, unutrašnji bazen sa đakuzijem, 3 restorana, snack bar, lobi bar, fitness centar, spa i wellness centar sa saunom, turskim kupatilom, masažama, internet kutak (uz doplatu), WiFi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), parking (uz doplatu).
Sobe: hotel poseduje 149 modernih i renoviranih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, telefon, mini bar, sef, WiFi, fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Samos 3* Magalluf

Položaj hotela: hotel Samos je smešten u srcu Magalufa, na samo 250 m od čuvene velike peščane gradske plaže i nedaleko od lokalnih restorana i barova, noćne zabave i ostalih sadržaja ovog prestižnog letovališta.
Hotelski sadržaj: bazen sa suncobranima i ležaljkama i pool barom, restoran, bar, bilijar, stoni tenis, pikado, dnevni i večernji zabavni i animacijski program, sef boksovi, WiFi internet u zajedničkom prostoru, internet kutak, parking (uz doplatu).
Sobe: hotel Samos raspolaže sa 417 komfornih i prostranih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (uz doplatu), električni bokal (uz doplatu), sef (uz doplatu), fen (uz doplatu), WiFi, kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion – doručak i večera (buffet servis – samoposluživanje), uz izbor specijaliteta evropske i španske kuhinje.

Fotografije:

Hotel Sol Guadalupe 4* Magalluf

Položaj hotela: hotel je smešten u srcu Magalufa, samo 200 m od velike peščane plaže u zalivu Magalufa. Okružen je brojnim kafeterijama, prodavnicama i mestima za zabavu. Od glavnog grada ostrva Palma de Majorke udaljen je 14 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja.
Hotelski sadržaj: veliki bazen sa dva dodatna bazena za decu i bebe, bazeni se prostiru duž celog hotela i opremljeni su whirpool vodenim masažerima, prostrana sunčana terasa sa pool barovima, suncobranima i ležaljkama, unutrašnji bazen, restoran, snack bar, dnevni i večernji animatorski program, fitness, vaterpolo, stoni tenis, bilijar, joga, igralište za decu, dečji klub, sportovi na vodi, WiFi u zajedničkom prostoru i internet kutak (uz doplatu), parking (uz doplatu).
Sobe: hotel sa svojih 9 spratova raspolaže sa 493 sobe. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, WiFi, mini frižider, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Sol Barbados 4* Magalluf

Položaj hotela: moderan i potpuno renoviran hotel, deo prestižnog Sol Melia lanca hotela smešten je na brežuljku uz samo obalu, 150m od peščane plaže Magalufa i oko 100 metara od centra gde se nalazi veliki broj barova, restorana, prodavnica i objekata za zabavu.
Hotelski sadržaj: veliki bazen za odrasle, bazen za decu sa toboganima, prostarana terasa sa suncobranima i ležaljkama okružena baštom, restoran, bar, tri kluba za decu različitih uzrasta, zabavni dnevni i večernji animatorski program, fitness centar, sauna, masaža, wi-fi internet u zajedničkim prostorijama, internet kutak (uz doplatu), parking (uz doplatu).
Sobe: hoteli raspolažu sa 428 soba, kompletno renoviranih 2015 god. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, wi-fi internet, mini frižider, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom (buffet servis – samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Sol Palmanova 4*(ex Mirlos Tordos) Palma Nova

Položaj hotela: Hotel Sol Palmanova, deo prestižnog Sol Melia lanca hotela, udaljen je 120 m od plaže, u mirnom delu letovališta Palma Nova i oko 250 m od centra gde se nalazi veliki broj barova, restorana, prodavnica i objekata za zabavu. Hotel je izgrađen u duhu legendi Katmandua sa zabavnim aktivnostima naročito popularnim i privlačnim za porodice sa decom.
Hotelski sadržaj: dva velika bazena za odrasle, bazen za decu, bazen za bebe, prostarana terasa sa suncobranima i ležaljkama okružena baštom, pool bar, restoran, bar, igralište za decu, igraonica, jedinstveni Katmandu zabavni park, stoni tenis, aerobik, bogat dnevni i večernji animatorski program, tematski klubovi i avantura park za decu različitih uzrasta, medicinski centar, internet kutak (uz doplatu), WiFi u zajedničkom prostoru.
Sobe: hotel raspolaže sa 668 modernih standardnih i porodičnih soba. Sve sobe poseduju: klima uređaj, TV sa satelitskim programom, telefon, sef (uz doplatu), WiFi, kupatilo, balkon.
Usluga: all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samposluživanje), užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Fotografije:

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:

standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + pomoćni ležaj;
BB – bed&breakfast (noćenje i doručak – samoposluživanje);
HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela);
AI – All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak, večera + dodatna usluga: slatka i slana užina, bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskom planu – detalji na sajtu);
GV – garden view – pogled na park;

CENA PAKET ARANŽMANA:

cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

SPECIJALNI HOTELSKI I AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE HOTELSKI POPUST – Popusti su uključeni u cenu paket aranžmana. AGENCIJSKI POPUST – Popust na cenu paket aranžmana u iznosu od 5% za rezervacije do 29.02.2020.

AVIO PREVOZ (poseban čarter let) BEOGRAD • PALMA DE MALLORCA • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA:

Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Majorke prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM OBUHVATA:

• izabrane pansionske usluge (10 noćenja) u hotelu prema tabeli
• avio – čarter let na relaciji Beograd – Majorka – Beograd sa obrokom tokom leta.
• aerodromske takse u iznosu od 36,40€ (aerodrom Beograd 21,42€, aerodrom Majorka 14€, RF taksa 0,98€), takse su podložne promeni.
• doplatu za gorivo – YQ taksu (za odrasle i decu preko 2 g.) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
• troškove transfera aerodrom – hotel – aerodrom. • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AVIONOM NE OBUHVATA:

• turističku taksu – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 2,2€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4* – 3,3€ po osobi/noći. Za devetu i desetu noć odobrava se popust od 50%. Deca do 16 godina ne plaćaju taksu. Plaćanje na recepciji.
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Organizujemo dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma u Beogradu, cena po osobi (min. 2 putnika):
Novi Sad – 2.600 rsd Deca 0-2g. – besplatno, nemaju sedište.
Popust za decu od 2-12g. – 50%. Transfer započinje 3,5 sata pre polaska aviona iz Beograda.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.
• gotovinski , rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate)
• čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture
Organizator zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

OPŠTE NAPOMENE:

• Navedeni popusti za treću osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku..
• Sobe se koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja.
• Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
• Doplata i raspoloživost za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
• Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili sedište u avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
• Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
• Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
• U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Minimum za realizaciju putovanja je 80 putnika.
• Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
• Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator: BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični br. 06037763, Licenca: OTP-230/2020 od 01.02.2020.