Lido Di Jesolo 2020

Lido di Jesolo je popularno letovalište na jadranskoj obali Italije, smeštenom na poluostrvu, na domak venecijanske lagune. Široka peščana plaža proteže se 15 kilometara duž celog mesta, a iste dužine je i glavna ulica sa kafeima, restoranima, šoping zonama, mestima za zabavu… Oko 400 hotela, brojni apartmani, vile i kampovi, pružaju gostoprimstvo sa svojih 80 hiljada kreveta. Ovo je idealno mesto za odmor gde se kombinuje kupanje, provod, šoping… Brojni su barovi, klubovi, restorani, prodavnice, sportski i zabavni tereni i kompleksi.

Lido di Jesolo je savršen izbor za one koji žele da obogate svoj odmor obilaskom magične Venecije i izletima – posetom bliskih gradova: Firenca, Verona i Lago di Garda, Gardaland, ostrva Venecijanske lagune (Murano – Burano), Aqualandia, opera u Veroni…

OPISI HOTELA, CENE I FOTOGRAFIJE

Hotel Mirafiori 3*

Položaj hotela: hotel Mirafiori je smešten na plaži, nedaleko od pešačke zone sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje bazen za odrasle, bazen za decu, sunčanu terasu sa suncobranima i ležaljkama, restoran, bar, parking sa ograničenim brojem mesta, lift, wi-fi internet u hotelskom lobiju. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe poseduju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, kupatilo, balkonom.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Cambridge 4*

Položaj hotela: hotel Cambridge 4* se nalazi blizu Trga Mazzini, na samoj plaži, u pešačkoj zoni.
Hotelski sadržaj: bazen sa ležaljkama (čije se korišćenje doplaćuje), baštu, restoran, bar sa terasom, TV salu, wi-fi internet u zajedničkom prostoru, mogućnost iznajmljivanja bicikla (uz doplatu), parking sa ograničenim brojem mesta. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe poseduju klima uređaj (uračunat u cenu), TV sa satelitskim kanalima, wi-fi internet, telefon, mali frižider, sef, kupatilo, fen, balkon.
Usluga: polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanj), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Europa 4*

Položaj hotela: hotel se nalazi u samom centru letovališta, 50 m od privatne plaže sa suncobranima i ležaljkama besplatnim za goste hotela.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje 3 bazena, terasu sa suncobranima i ležaljkama, TV salu, salu za čitanje, đakuzi, parking sa ograničenim brojem mesta, lift, Wi-Fi internet besplatan u celom hotelu.
Sobe: svaka soba ima bočni pogled na more, klima uređaj (uračunat u cenu), telefon, TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, Wi-Fi internet (uračunat u cenu), fen, kupatilo i balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel La Salus 4*

Položaj hotela: hotel se nalazi u pešačkoj zoni sa brojnim prodavnicama, restoranima i barovima, u neposrednoj blizini Trga Marina, na oko 30m od plaže.
Hotelski sadržaj: bazen sa ležaljkama (uz doplatu), lobi sa TV salonom, restoran, bar sa terasom, wi-fi internet u javnim prostorijama (uračunat u cenu), malo igrališe za decu, spa i welness centar (uz doplatu), parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu), mogućnost iznajmljivanja bicikla. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe imaju klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef, mini bar, kupatilo, fen i balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel President 3*

Položaj hotela: nalazi se u mirnom delu Lida na 70 m od plaže, a nedaleko od šoping zone. Pošto se nalazi u neposrednoj blizini marine, idealan je za goste koji su ljubitelji sportova na vodi.
Hotelski sadržaj: bazen i deo plaže koji je u vlasništvu hotela gde su ležaljke i suncobrani uračunati u cenu, lobi bar, restoran, TV salon, besplatan Wi-Fi internet u hotelskom lobiju i parking sa ograničenim brojem mesta.
Sobe: sve hotelske sobe poseduju klima uređaj, sef (uz doplatu), TV sa satelitskim kanalima, telefon, kupatilo, fen i balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet service (samoposluživanje), večera – izbor jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Collona 3*

Položaj hotela: hotel Colonna 3* se nalazi na Trgu Aurora, na 50m od plaže.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje restoran, bar, lift, privatni deo plaže gde je korišćenje ležaljki i suncobrana uračunato u cenu, besplatan wi-fi internet.
Sobe: većina soba je nedavno renovirana. Opremljene su klima uređajem (uz doplatu), kupatilom, fenom, sefom (uz doplatu), telefon, TV-om sa satelitskim kanalima, balkonom.
Usluga: noćenje sa doručkom – buffet servis (samoposluživanje).

Fotografije:

Hotel Ocenic 3*

Položaj hotela: hotel Oceanic 3* se nalazi u pešačkoj zoni, između Trga Marina i Trga Nember, na samo 50m od plaže i na oko 800m od vodenog parka Aqualandia.
Hotelski sadržaj: hotel poseduje bazen, sunčanu terasu sa suncobranima i ležaljkama, restoran, besplatan wi-fi internet u hotelskom lobiju, parking sa ograničenim brojem mesta, sopstvenu plažu na kojoj je korišćenje suncobrana i ležaljki uračunato u cenu.
Sobe: sobe su opremljene klima uređajem, TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, kupatilom, balkonom (bez garniture za sedenje), pojedine su sa pogledom na more.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Portofino 3*

Položaj hotela: hotel se nalazi u blizini Trga Mazzini, 150m od plaže.
Hotelski sadržaj: gostima hotela je na raspolaganju bar, restoran, bazen, lift, besplatan Wi-Fi internet u hotelskom lobiju, parking sa ograničenim brojem mesta. Ima svoj deo na plaži gde su ležaljke i suncobrani uračunati u cenu.
Sobe: sve sobe imaju klima uređaj (uračunat u cenu), TV sa sateletskim kanalima, telefon, sef, kupatilo,fen, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Baia Del Mar 4*

Položaj hotela: novi, moderno dizajniran hotel Baia Del Mar je smešten na samoj plaži, između Trga Milano i Trga Torino.
Hotelski sadržaj: bazen sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu na recepciji), restoran, bar, recepcija, parking sa ograničenim brojem mesta (uz doplatu na recepciji), lift, wi-fi internet u celom hotelu.
Sobe: sve sobe poseduju klima uređaj telefon, TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon.
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanj), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Bolivar 3*

Položaj hotela: hotel Bolivar 3* se nalazi u glavnoj ulici, jednoj od najdužih pešačkih zona u Evropi, u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice najpoznatijih svetskih robnih marki. Od plaže je udaljen 70m.
Hotelski sadržaj: hotel ima lobi, restoran, bar na terasi, lift, bazen, parking sa ograničenim brojem mesta, besplatan Wi-Fi u hotelskom lobiju. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima, telefon, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon i klima uređaj (u pojedinim sobama, uz obaveznu prethodnu najavu i doplatu 7€ dnevno pri rezervaciji).
Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel International 2*

Položaj hotela: nalazi se u glavnoj ulici, jednoj od najdužih pešačkih zona u Evropi, svega 40m od plaže. U blizini hotela nalazi se vodeni park “Aqualandia”.
Hotelski sadržaj: hotel raspolaže restoranom, barom/tavernom, besplatnim wi-fi internetom u lobiju hotela, parkingom sa ograničenim brojem mesta. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: hotel poseduje 54 komfornih soba. Sve sobe imaju, telefon, TV sa satelitskim kanalima, kupatilo fen, sef (uz doplatu). Određeni broj soba u hotelu ima svoju terasu (uz doplatu prilikom rezervacije). Sobe nisu klimatizovane.
Usluga: polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Edera 2*

Položaj hotela: nalazi se na oko 250 m od plaže i samo 100 m od glavne “shopping” zone. U blizini hotela se nalazi vodeni park “Aqualandia”.
Hotelski sadržaj: sastoji se od dve zgrade i poseduje restoran, bar, besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela, mali foaje i parking sa ograničenim brojem mesta. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe imaju kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, sef (uz doplatu), ventilator. Određeni broj soba u hotelu ima svoju terasu.
Usluga: polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

Hotel Rex 2*

Položaj hotela: hotel Rex 2* se nalazi u mirnom delu, u blizini Trga Nember i  vodenog parka “Aqualandia”. Udaljen je od plaže 30 m.
Hotelski sadržaj: restoran, bar na terasi, TV salu, lift, parking sa ograničenim brojem mesta. Wi-fi internet je besplatan u holu hotela. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu.
Sobe: sve sobe poseduju TV, telefon, sef (uz doplatu), klima uređaj (uz doplatu) i terasu.
Usluga: polupansion, doručak – buffet servis (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz menija.

Fotografije:

HOTELSKE SKRAĆENICE I NAZNAKE U TABELI:

standardna soba – dva standardna ležaja ili francuski (široki) ležaj + do dva pomočna ležaj;
HB – halfboard (polupansion: doručak, večera – samoposluživanje – izbor više jela);

CENA PAKET ARANŽMANA:

cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), za svaki termin, objekat i uslugu.

SPECIJALNI HOTELSKI I AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE

Hotelski popust od 5% važi za rezervacije do 31.03.2020.

BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE

(klima/video/audio) BEOGRAD
• LIDO DI JESOLO • BEOGRAD

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.
Prvi dan: polazak autobusa u 19:00h iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
2-8.dan: boravak u izabranom terminu (7 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama.
9.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Lido Di Jesola započinje u kasnim popodnevnim satima, zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i 60 min kasnije od zakazanog vremena. U slučaju spajanja sa grupom za Rimini, moguć je transfer drugim vozilom (od/do Novente pored auto puta) do Lido di Jesola i nazad. Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/sakupljanja putnika, mogući su transferi manjim vozilom do/od hotela u letovalištu. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka.
10.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AUTOBUSOM OBUHVATA:

• autobuski prevoz na relaciji Beograd – Lido Di Jesolo – Beograd sa pratiocem grupe
• izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli
• servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – AUTOBUSOM NE OBUHVATA:

• turističku taksu u Lido Di Jesolo – za boravak u hotelima sa 2* – 0.90€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 3* – 1,3€ po osobi/noći, za boravak u hotelima sa 4*- 2,3€ po osobi/noći. Plaćanje na recepciji, po dolasku. Deca do 10 godina ne plaćaju taksu
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
• fakultativne programe i izlete.
• individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate.
• gotovinski , rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) • čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2020., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
• virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture

OPŠTE NAPOMENE:

• Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
• Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
• Rezervacije hotela se vrše po uplaćenoj akontaciji 40%. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljno prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
• Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit. • Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
• U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
• Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
• Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Minimum za realizaciju putovanja je 35 putnika (autobuski prevoz).
• Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Molimo putnike da preuzmu i pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa Organizator: BELVI d.o.o., Beograd, Kosovska 17, Matični br. 06037763, Licenca: OTP-230/2020 od 01.02.2020.