white_left_vignette Ponude za zimovanje white_right_vignette

Kliknite na regiju da biste videli ponude iz te oblasti.

Srbija Planine Srbije su njeno bogatstvo i njena lepota. Postoji preko 15 planinskih vrhova iznad 2.000 mnv. Najveći i najposećeniji planinski centar Srbije, a ujedno i nacinalni park je Kopaonik.

Bugarska Bugarska se svrstava u rang zemalja s najvećom ekspanzijom skijaškog sporta uopšte. U Bugarskoj ima oko 12 ski centara, gde turisti još uvek mogu naći relativno jeftin zimski odmor.

Bosna i Hercegovina Adaptirani i obnovljeni sportski sadr┼żaji nude turistima, na planinama BiH, izuzetne uslove za ugodno i aktivano opu┼ítanje, rekreaciju i zabavu u zimskoj sezoni godi┼ínjih odmora.

Austrija Austrija je svetski poznata skija┼íka destinacija sa dobro ure─Ĺenim ski stazama, odli─Źnim sme┼ítajem, wellness sadr┼żajem i dr. Sva skijali┼íta su podeljena u tri regije: Tirol, Koru┼íka i Salcburg.

Italija Italija nudi skijašima brojna skijališta, koja su smeštena na severu, alpskom delu, a najveća grupacija Dolomiti Superski, skijašima nudi 1.220 km staza.

Francuska Osim velikog broja kvalitetnih skijaških staza i ski liftova, u Francuskoj postoji i obilje mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Upoznajte šarm gradića u francuskim Alpama.

Slovenija Skijanje u Sloveniji ima ve─ç dugu tradiciju. Dobro ure─Ĺene staze, veoma bogata turisti─Źka ponuda i dobar sme┼ítaj godinama su zadovoljavale mnogobrojne skija┼íe.┬á

Podaci na sajtu su infotmativnog karaktera. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.