white_left_vignette Ponude za Evropske metropole white_right_vignette

Kliknite na regiju da biste videli ponude iz te oblasti.

Austrija Republika Austrija je dr┼żava u centralnoj Evropi. Glavni grad je Be─Ź. Jedna je od 10 najbogatijih zemalja na svetu.

─îe┼íka ─îe┼íka Republika je kontinentalna dr┼żava u srednjoj Evropi. Glavni i najve─çi grad je Prag, evropski i svetski va┼żna turisti─Źka destinacija.

Italija Italija spada u najstarija turisti─Źka podru─Źja ─Źitavog sveta. Glavni grad je ÔÇ×ve─Źni grad" - Rim, a posle Rima su Milano, Napulj, Palermo, ─Éenova. Asocijacija na Italiju je pica, fudbal, moda...

┼ápanija Kao jedna od najlep┼íih zemalja Evrope, ┼ápanija privla─Źi veliki broj posetilaca iz svih delova sveta. Glavni grad je Madrid. Drugi ve─çi gradovi su Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza i Malaga.

Francuska Francuska Republika je dr┼żava u zapadnoj Europi. Kuhinja ove zemlje je jedna od najpopularnijih na svetu. Vina tako─Ĺe imaju veliku reputaciju u svetu.

Turska Republika Turska je evroazijska drzava, jedinstven spoj isto─Źnja─Źkih i zapadnja─Źkih obi─Źaja. Ovo je zemlja kontrasta i rasko┼íne lepote.

Ma─Ĺarska Ravnice pokrivaju ve─çi deo Ma─Ĺarske, dok na severu, uz slova─Źku granicu, ima brda i planina. Klima je kontinentalna. Glavni grad i ponos Ma─Ĺarske je Budimpe┼íta.

Holandija Holandija je poznata u svetu po izuzetnoj liberalnosti, ali i po turisti─Źki atraktivnom gradu Amsterdamu. Danas je Holandija zemlja kulture, zabave, vetrenja─Źa i dobrog piva.

Nema─Źka Jedna je od vode─çih svetskih industrijskih zemalja, koju svake godine posete milioni turista koji tragaju za nadahnu─çima iz oblasti kulture, istorije, umetnosti.

┼ávajcarska ┼ávajcarska se nalazi u srednjoj Evropi. Poznata je po bankama, satovima, ─Źokoladama i planinama. Glavni grad je Bern, a ostali ve─çi gradovi su Cirih, ┼Żeneva, Lozana, Bazel...

Gr─Źka Kolevka evropske civilizacije, po mnogo ─Źemu jedinstvena. Grci su vrlo temperamentni i neguju tradiciju dobrih doma─çina. Gr─Źka pru┼ża i vi┼íe od onoga ┼íto se od nje o─Źekuje.

Slovenija Bogatstvo netaknutih prirodnih lepota Slovenije omogu─çilo je razvoj banjskih le─Źili┼íta. Najza─Źajnije su termalne vode razli─Źitih svojstava i temperature, kao i mineralne vode.

Slova─Źka Slova─Źka se nalazi u centalnoj Evropi. Glavni grad je Bratislava, a drugi grad po veli─Źini je Ko┼íice. Simboli Slova─Źke su lutke u narodnim no┼ínjama, kristalno posu─Ĺe i keramika.

Rumunija Danas je Rumunija zemlja koja ubrzano radi na svojoj turisti─Źkoj ponudi, kako zimskoj, tako i letnjoj, ali i na promociji svojih turisti─Źkih specijaliteta, poput zamka grofa Drakule.

Velika Britanija Britanija danas ima fenomenalnu turisi─Źku ponudu koju, s jedne strane, ─Źini spektakularno kulturno-istorijsko nasle─Ĺe, a s druge bogat no─çni ┼żivot. Takva turisti─Źka ponuda se u potpunosti oslikava u engleskoj prestonici Londonu.

Podaci na sajtu su infotmativnog karaktera. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.