white_left_vignette Ponude za Evropske metropole white_right_vignette

Kliknite na regiju da biste videli ponude iz te oblasti.

Austrija Republika Austrija je država u centralnoj Evropi. Glavni grad je Beč. Jedna je od 10 najbogatijih zemalja na svetu.

Češka Češka Republika je kontinentalna država u srednjoj Evropi. Glavni i najveći grad je Prag, evropski i svetski važna turistička destinacija.

Španija Kao jedna od najlepših zemalja Evrope, Španija privlači veliki broj posetilaca iz svih delova sveta. Glavni grad je Madrid. Drugi veći gradovi su Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza i Malaga.

Francuska Francuska Republika je država u zapadnoj Europi. Kuhinja ove zemlje je jedna od najpopularnijih na svetu. Vina takođe imaju veliku reputaciju u svetu.

Turska Republika Turska je evroazijska drzava, jedinstven spoj istočnjačkih i zapadnjačkih običaja. Ovo je zemlja kontrasta i raskošne lepote.

Mađarska Ravnice pokrivaju veći deo Mađarske, dok na severu, uz slovačku granicu, ima brda i planina. Klima je kontinentalna. Glavni grad i ponos Mađarske je Budimpešta.

Holandija Holandija je poznata u svetu po izuzetnoj liberalnosti, ali i po turistički atraktivnom gradu Amsterdamu. Danas je Holandija zemlja kulture, zabave, vetrenjača i dobrog piva.

Nemačka Jedna je od vodećih svetskih industrijskih zemalja, koju svake godine posete milioni turista koji tragaju za nadahnućima iz oblasti kulture, istorije, umetnosti.

Švajcarska Švajcarska se nalazi u srednjoj Evropi. Poznata je po bankama, satovima, čokoladama i planinama. Glavni grad je Bern, a ostali veći gradovi su Cirih, Ženeva, Lozana, Bazel...

Grčka Kolevka evropske civilizacije, po mnogo čemu jedinstvena. Grci su vrlo temperamentni i neguju tradiciju dobrih domaćina. Grčka pruža i više od onoga što se od nje očekuje.

Slovenija Bogatstvo netaknutih prirodnih lepota Slovenije omogućilo je razvoj banjskih lečilišta. Najzačajnije su termalne vode različitih svojstava i temperature, kao i mineralne vode.

Slovačka Slovačka se nalazi u centalnoj Evropi. Glavni grad je Bratislava, a drugi grad po veličini je Košice. Simboli Slovačke su lutke u narodnim nošnjama, kristalno posuđe i keramika.

Rumunija Danas je Rumunija zemlja koja ubrzano radi na svojoj turističkoj ponudi, kako zimskoj, tako i letnjoj, ali i na promociji svojih turističkih specijaliteta, poput zamka grofa Drakule.

Velika Britanija Britanija danas ima fenomenalnu turisičku ponudu koju, s jedne strane, čini spektakularno kulturno-istorijsko nasleđe, a s druge bogat noćni život. Takva turistička ponuda se u potpunosti oslikava u engleskoj prestonici Londonu.

Podaci na sajtu su infotmativnog karaktera. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.